| Mrr2000 a întrebat:

Hei TPU,am o problema. Recent m-am certat cu o tipa care avea numarul meu de telefon si l-a dat tuturor pe care îi cunoaste,iar eu nu cunosc pe nimeni si acum primesc incontinuu mesaje, cum pot sa opresc lucrul asta in afara de a imi schimba numarul?

Răspuns Câştigător
| GreenVoid a răspuns:

In primul rand o bati si blochezi numerele idiotilor care n au o viata si te suna sa te plictiseasca pe tine.Si o bati! Bafta!

10 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Call Blocker. Blocheaza si apelurile si mesajele.

| Mrr2000 explică (pentru Salontanul):

Ideea e ca nu vreau ca acele persoane sa mai aiba numarul meu. Crezi ca as putea vorbi cu fata care mi-a dezvaluit numarul de telefon? Daca da, ce as putea sa îi spun?

| Axelrunda a răspuns:

Cum a spus si Salontanul, Call Blocker. Dar poti bloca pe rand numerel enervante, dureaza 2 sec.

| Dede5344r5 a răspuns:

Blocheaza numerele de la care primesti mesaje.

| Lung_Iustin_2000 a răspuns:

Cu call blocker

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Mrr2000):

Si daca vorbesti cu e ce rezolvi? Asta e chestie de educatie (nu dai un numar nimanui pana nu-l intrebi) dar nu este chestie penala. Mai bine iti schimbi numarul si-i suni pe toti ce-i ai inb agenda si le spui ca ti-ai schimbat numarul. Poti sa suni la provider (daca ai abonament) si sa ceri sa-ti schimbe numarul dar de obicei nu fac asta.

| Mrr2000 explică:

Multumesc ✌

| Diaana17 a răspuns:

Bună! Blochează numerele, altă alternativă nu ai. Și nu mai răspunde la numere necunoscute, cu cât le dai mai mult nas, cu atât vei primi mai multe mesaje... Noapte bună!

| Florentina9210 a răspuns:

Sa instalezi Truecaller. Ii poti bloca numarul si nu te mai suna. Nu ai de ce sa renunti tu la numarul de telefon din cauza unor specimene.
Si cu tipa in cauza ar fi indicat sa vorbesti cu ea.

| Mrr2000 explică (pentru GreenVoid):

Ce pacifist adevarat! laughing)