Wow, 3 telefoane cu aceeasi problema ) Te-ai gandit, ca poate au probleme cei cu care vorbesti si nu tu /?
Initial asta am crezut si eu, dar nu cred ca toti au problema asta, plus ca la ultimul achizitionat cand trimit vocale sau inregistrez se aud incet si la mine.Frecventa accea care apare cand inregistrezi un lucru nu apare la mine, practic nu inregistreaza sunetul.Am schimbat si cartela si degeaba.Nu inteleg de unde atata ghinion?
Inca nu stiu daca sa ma duc cu el inapoi sau nu, desi nu au trecut nici 24 de ore de cand l-am achizitionat.
Pune SkyPE, da telefon la "Echo Test" sau cum se numeste, ala o sa te inregistreze cum se aude in partea "ailalta" si o sa iti faca playback, de asemenea mai ia-ti si casti cu microfon de telefon, si vezi cum se comporta/care e diferenta
probabilitatea ca 3 telefoane sa aiba aceeasi problema e aproape de imposibil ABSOLUT, ce poti sa faci gresit
1. acoperi microfonul cu vreun deget (depinde de cum tii telefonul in mana)
2. unul sau mai multi din cei cu care vorbesti de obicei de fapt au ei probleme cu telefonul sau cu... urechile
totusi, tu sa ai ghinionul "asta" nu e chiar imposibil, mie mi s-a intamplat odata sa ma duc la cineva si sa incerc sa repar niste laptop-uri mai vechi si la 3 (TREI) laptop-uri diferite li s-a stricat tastatura, FARA NICI UN MOTIV OARECARE, PE BUNE... tastaturi diferite si care nu au avut probleme pana atunci, si chiar nu am facut nimic care sa justifice asa ceva, dupa ce vezi asa un ghinion, chiar te gandesti serios la fiecare pas pe care l-ai facut
Am pus semnul fara sa vreau? ideea era daca a mai patit cineva accelasi lucru sau asemanator, sau cauza.Nu semnul intrebari era problema aici?
) esti blestemată. Eu am un j7 de vreo 4 luni (parca), a mers impecabil pana i-am dat update la soft, acu' mai da cate un rateu. Trag in gura la Samsung si Apple cu cine o mai cumpara telefoane de la ei .
In apeluri se aude ok, doar cand trimit mesaje vocale se aude incet sau cand inregistrez ceva cu aplicatia telefonului, dar are momente, la casti se aude la fel ca si celelalte telefoane dinainte si anume bine.Mi s-a cerut sa ii fac 2 update-uri la soft ma gandesc sa fie asta problema ca i-am dat update la soft de 2 ori
AlexMaftei2001 întreabă: