| lorddj11 a întrebat:

Hei TPU as dori sa imi cumpar un telefon..as vrea sa imi iau iphone 6s ce parere aveti despre el?

6 răspunsuri:
| Stefan_Miron_1988 a răspuns:

Eu ti-as recomanda un Note 5 mult mai frumos si rezistent sau S6 Edge. Am testat de curand un Iphone 6 si lasa de dorit la imbinari unde plasticul se misca in toate directiile. Gasesti aici o lista a telefoanelor mobile reduse de Black Friday: http://reducericlub.com/......ck-friday/

| Ssssmokin a răspuns (pentru Stefan_Miron_1988):

Aceeasi parere, mai bine mergi pe Samsung

| T0T a răspuns:

O părere foarte bună, numai că prețul e cam mare pentru ce oferă. E mai mult fiță, dar dacă îți permiți merge.

| OnuOnulică a răspuns:

E destul de bun. Dar dacă vrei ceva mai ieftin și mai bun recomamdarea mea este LG G4!

| Celcareajuta a răspuns:

Go for it! Aspect placut, interfata placuta, baterie ok, putine dezavantaje...cat lobby se face la Samsung S5 cand a aparut si acum am multi prieteni care le injura (sa dai 2500 pe un smartphone si sa nu iti placa e misto, no?) Si nu o mai bagati pe aia cu pretul, a zis ca vrea sa il ia nu cred ca e o problema pretul.

| Dimitrik a răspuns:

Salut,
Daca ai ocazia cumparal. Eu am 6 si in ianuarie imi expira abonamentul si voi face upgrade la 6s. Spor la shopping!