| 4andrea567 a întrebat:

Hei TPU! aveti un telefon care e bun la toate(calitatea camerei e super si la jocuri merge brici etc) si l ati recomanda? ( nu iphone) si sa nu fie foarte vechi el sau procesorul

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Motorola.

| 4andrea567 explică:

De preferat sa mi si spuneti modelul telefonului, ca sa am si eu o idee ce pot lua

| Cinic a răspuns:

Sincer si eu cred ca Motorola sunt cele mai bune la calitate pret. Mai ales ca acum ofera si ei 4 ani de updateuri majore.
Motorola g75 este waterproof si are ip68 ca la flagshipuri. Are si certificare militara impotriva socurilor uzuale ( a nu se confunda cu conditii extreme) procesor ft decent si nou snapdragon 6 gen 3 si 8 gb ram. Softawere clean si aproape stok fara blotawere. Pret in jur de 1400 ron. O alta varianta cu aceleasi caracteristici dar cu un procesor si mai bun si cu oled in loc de ips lcd ar fi moto g50 neo, care este compact cu un ecran de doar 6, 4 inch.

| 4andrea567 explică:

Si daca puteti sa-mi dati variante de Samsung? nu de alta, dar pe Samsung as vrea sa ma mut, am avut un Huawei si as vrea Samsung sa incerc
sau ceva bun

| Cinic a răspuns (pentru 4andrea567):

Pai mai astepata un pic ca trebuie sa apara Samsung a 36 si a 56. Nu ai cum sa dai gresi cu modelele astea. A 36 o sa fie undeva pe la 1800ish ron si a 56 2000+ ron. Depinde si ce buget ai.

| 4andrea567 explică (pentru Cinic):

Problema e ca am nevoie de telefon acum, ca cel pe care l aveam mi-a cedat

| KovacsB a răspuns:

Cred ca cine se joaca pe telefon are nevoie de tratament.