Bună!
NU te taxează dacă faci cont, dar să fi ATENTĂ să NU descarci aplicaţii cu plată ( deoarece ţi se adaugă cost suplimentar la abonament ).
Toate cele bune.
Buna.Daca descarci aplicatii gratuite nu te costa nimic daca abonamentul tau are inclus si internet daca nu o sa platesti in plus la factura.Cand intri pe internet sunt la care scrie,, Daca folosesti serviciul de internet costul se va pune la factura''.Pa, pa
Nu te taxeaza daca iti faci cont, numai sa ai grija sa descarci aplicatiile gratuite daca nu vrei sa platesti...la fel de bine poti descarca aplicatii si de pe Google play
Sa iti faci contul e doar o formalitate. Ii ajuta sa tina cont de aplicatiile pe care tu le-ai cumparat chiar daca iti schimbi telefonul intr-o zi si nu le mai ai instalate. Tu inca ai acces la ele. Nu te taxeaza decat daca descarci aplicatii platite.
Nu am si eu cont de 2 ani si asa am crezut si eu prima oara! Totusi ai grija sa nu descarci ceva contra-cost deoarece iti poate veni pe factura si nu sti de ce ti-au venit atatia bani! Asa am patit eu mi-a cumparat un joc depe telefonul meu un prieten si l-a transferat pe telefonul lui si l-a sters de pe al meu!
Unele app. sunt gratiute altele cu bani reali.nu te taxeaza daca iti faci cont.eu mi-am facut.
HardCore7750 întreabă: