| Toxic033 a întrebat:

Hei (: Va rog sa ma ajutati si pe mine. Cred ca androidul meu are virus,asta e esentialul,nu ca ar conta dar mai bine va povestesc :
Asa, acum vreo cateva zile am reusit in sfarsit sa achzitionez cu Lg oprimus l5. Ii fain, adica pentru mine e perfect...Si na cu nu se poate altfel am inceput sa umblu pe internet..Am vrut sa ma uit la un film online ca am zis ca n-are nimic.Deocamdata totul bine, dar dau eu click pe o pagina si dintr-o data se deschide niste fereste cu porcarii :\[if you know what i mean] repede dau eu sa inchid nu stiu ce... Dupa am mai stat putin si am decis sa mai intru oleaca pe net.Si imi apare mie un avertisment gen "Aveti virusi deoarece ati accesat siteuri pentru adulti" deci cand am auzit sa mor daca nu am vorbit singura jumatate de noapte cu am sa le strang eu pe alea de gat si am sa le duc la mamele lor sa le arat eu fete curviste au ca imi baga mie virusi pe telefon., M-am speriat am intrat pe magazin play repede am descarcat un antivirus sa curete si a detectat 1 virus in mesagerie.Cred ca s-a sters si speriata cum eram am mai si resetat telefonul,oribil cand ma invatasem cu el-dar totusi parca ceva tot nu e in neregula cu el,cum aflu daca mai ai vreun virus? deci mor sad va rog in genunchi ultra super frumos ziceti ce sa fac sau da-ti-mi un sfat, orice puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

I know, very beautiful pictures.
Ei lasa...nu te mai alinta, ca nu a picat bomba atomica :)
Descarc asta si fa o scanare cu el:
http://smart-loads.com/......lware.html
Mai reseteaza o data si fa inca o scanare.

2 răspunsuri:
| Toxic033 explică (pentru horia2012):

Multam omule, apreciez (:

| horia2012 a răspuns (pentru Toxic033):

Cu placere.