| LalaMarye a întrebat:

Heiii, am un telefon Samsung Galaxy Ace Duos si il incarc destul de des, daca ma joc pe el sau stau pe internet, ajung sa-l incarc si de 2 ori pe zi. Vreau sa stiu daca e normal, adica stiu ca nu e bine sa-l incarc asa de des... sad

6 răspunsuri:
| ovidius a răspuns:

Trebuie să ştii un lucru: cu cât sunt mai dese ciclurile de încărcare-descărcare, cu atât mai scurtă este viaţa baterieri.
Oricum, smartphone-urile se încarcă cam la 1-2 zile. Depinde cât le foloseşti.

| m97 a răspuns:

Nu e prea bine pentru baterie sa se descarce atat de des, dar e normal sa fie asa din moment ce te joci pe el si intri pe Internet. Depinde si cat il lasi la incarcat, poate nu se incarca in totalitate bateria.

| LalaMarye explică (pentru m97):

Mentionez ca nu trece de 96%, ca sa fie 100% trebuie sa stea foarte mult la incarcat

| Burn0ut a răspuns:

Da,este normal deoarece internetul si jocurile consuma foarte repede bateria.
De astemenea si luminozitatea ecranului asa ca te sfatuiesc sa setezi luminozitatea cat mai mica in timp ce joci. Fiind un smartphone, androidul consuma de asemenea partea lui de baterie. Insa nu trebuie sa te panichezi deoarece iti pot da o solutie: te sfatuiesc sa iti cumperi o baterie de rezerva, pe care sa o utilizezi la nevoie.

| m97 a răspuns (pentru LalaMarye):

Poate ti s-a stricat ceva la el. Mai bine ai intreba o persoana care se ocupa cu telefoane.

| Alexandra_Ciopei_1994 a răspuns:

Paiii uitate pe instructiuni daca le mai ai si acolo ar trebui sa scrie cam cate re ar trebuie sa tina happy