| newaccountbye a întrebat:

Hello, TPU! Am citit ca seria iPhone 15 este aşteptată să debuteze în septembrie 2023, dar oare in România când va apărea? Aveți idee ce preț va avea varianta pro? Ma interesează mai mult sa îmi aproximati când ar putea ajunge pe EMAG

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Daca o sa fie sa scoata anul asta un alt telefon, de apare in toamna, in RO va aparea anul urmator.
Ce pret va avea? Va avea pretul celor 14 de acum, iar 14 va avea un pret mai mic, cam asa se procedeaza, asta daca scot ceva mai sofisticat decat cel 14.
Asa si 13 acum are cam acelasi pret cu 14, asta pentru ca nu exista diferente prea mari.

In orice caz daca ar iesi ceva, ar avea pretul celui de acum 14, adica undeva la 1mie dolari in state, cel mai ieftin.

17 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

Phone 15 Pro cu 128G, cca $999/$1099 iar cu 512G cca $1299/$1399

| newaccountbye explică (pentru KronstadtRevival):

Niciodată.

Sunt fană Apple și consider ca mai au nevoie încă 100 de ani cei de la Android, Mi și ce mai exista sa aibă calitatea la IPhone. Intr-adevăr, bateriile lor sunt mai bune, dar nu compar ce poate sa facă IPhone ul fata de celelalte!

| literallythesamebruh a răspuns (pentru newaccountbye):

Salut! Țin să te contrazic. "Cei de la Android" sunt cu mult înaintea Apple din mai multe motive decât ai crede. Încă nu există un conector USB-C (apropo, suntem în 2023), iar când va exista va fi limitat (de parcă lightning nu era deja destul de limitat), display LCD pe un telefon care costă o avere, în condițiile în care telefoanele Android vin cu display OLED chiar și într-un buget de 250-300 euro (mă refer la IPhone 11, dar argumentul cu ecranele este valabil și terminalelor din ziua de azi care încă vin cu 60hz în display), software cu multe erori și foarte limitat care este lăudat doar pentru "optimizare", funcții antice pe care lumea le consideră "inovații" când sunt adoptate de către Apple, pot continua. Este de înțeles că spui asta având în vedere că ești o fană Apple. Eu sunt imparțial, dar folosesc un Android pe care am dat mai puțin de 300 de euro și este net superior unui IPhone 13. Apple care atât de mulți bani pentru niște telefoane care nu pot ține pasul cu noua tehnologie, dar ele "face poze bune" și, desigur, altfel te vede lumea când scoți un IPhone din buzunar. Nu judec, nu mă interesează, este o preferință personală și pot înțelege pe oricine ar alege un IPhone 7 în detrimentul unui Android mult mai avansat.

| 47red a răspuns:

Varianta de baza la pro ar fi aproximativ intre 999 si o mie si ceva de dolari sa zic maxim 1200 dar se poate sa fie mai mare pretul, depind mai multe chestii. Sunt si cateva schimbari fata de 14 cum ar fi dynamic island pe toate, type c in loc de lightning, versiunea cea mai iefina fiind pe la 800 usd. Uni zic ca in loc de pro max versiunea de top s-ar numi ultra ca la alte branduri. Legat de lansare e posibil sa se intaple pe 5, 6, 12 sau 13 septembrie, asta din nou o speculatie.

| literallythesamebruh a răspuns (pentru KronstadtRevival):

Este frustrant să vezi cum lumea ignoră partea tehnică și consideră că dacă au un telefon Apple, este automat mai bun decât un Android doar din cauză că e Apple.

| newaccountbye explică (pentru literallythesamebruh):

In niciun caz nu cred asta și niciodată nu mi-a plăcut ideea ca lumea te vede altfel dacă ai iPhone. Pur și simplu, pentru mine ca adolescenta, care folosesc mai mult computer ul decât telefonul, este tot ce am nevoie și îmi place enorm. Ma atrage faptul ca am Siri, cum ați zis și Dvs ca face pozele bune laughing, poate fi blocat in cazul unui furt, poate fi localizat si multe altele.

Nu in cazul meu cu ratele…

| relian a răspuns (pentru KronstadtRevival):

Ce anume mestersc chinezii? Aia mesteresc doara chinezarii, nimic bun, iar faptul ca ei executa o comanda, aia nu-i face mesteri.
De mesterit o fac aia din california, chinezu e executant, munceste pe 2 lei laughing
A i dreptate nu mai da din clanta cand nu ai avut vreodata un produs Apple.

| relian a răspuns (pentru literallythesamebruh):

Lumea nu ignora partea tehnica, stiu ce sa aleaga, un telefon, un produs il alegi pentru ca iti place da? Nu doar ca ar avea nu stiu ce procesor sau piese tehnice de top, cum spui tu.
Ca idee tu ce femeie ai alege daca ai putea alege, una frumoasa, sau una mai putin frumoasa?
Discutam doar de aspectul fizic aici.Asa si cu produsele Apple, is atragatoare, perfect lucrate, in cele mai mici amanunte, este ca o femeie sau ca un barbat de ala model laughing
Apple nu este doar un dispozitiv, este si oprea de arta laughing Pe mine, pe toti cei care folosesc produsele lor, nu-i incinta ca e Apple, ii incinta cum arata, cum se misca, etc acu pricepi?

Eu cred ca tu esti cel care ignora realitatea si chiar partea tehnica.
Uite un exemplu.Un adroid baga piese de top pe un telefon, dar acele piese nu fac mai mult decat face un apple.Acele piese is puse acolo doar sa atraga naivi, sai incinte prin performate, care de fapt nu-s pe nicaeri laughing

Este ca si cum tu ai pune pe un calculator nu stiu citi Gb de memorie, iar acel calculator poate lucra doar cu jumate din cit pui tu.
Dar omu cand vede mutli gb, tb ewtc aia incinta si crede ca telefonul lui android face minuni.

Asa cum este Apple, cu pise poate mai slabe, este mai performant decat androidul cu piese de top. Apple face si softul, iar cand toate puse gramada is compatibile, iese ceva bun.
La android unia fac piese, altul face sof, altul face telefonu.Deci Apple este mai bun nu cai Apple, este mai bun, pentru ca este mai bun.
Daca nu ai avut, nu ai folosit, nu ai de unde stii, nu ai cum face comparatie.

Cum am spus oricimne ar alege o femeie frumoasa, nu vad un b arbat care ar alege una mai putin atragatoare. Apoi vezi si restu.La teste si alte minuni se pare ca tot Apple e mai bun laughing

| literallythesamebruh a răspuns (pentru relian):

Prietene, cred că nu știi ce vorbești. De unde știi tu că nu am folosit niciodată produse Apple? Am folosit și ultima generație Apple. Aceeași părere. Rămâi tu cu "opera de artă".

| relian a răspuns (pentru literallythesamebruh):

Dca ai folosit si nu ti-a placut, atunci esti printre putinele persoane care nu-s multumiti de produsele lor.
Am spus oopera de arta, adica ca este f bine facut sub toate aspectele.Pun pariu ca oricarui om iar place lucruril facute bine. Uneori si o sacosa, o punga, cand vezi ca e buna, rezistenta, material mai bun, culoare, forma iti atrage atentia.

Este o firma de haine, cindva a fost f mare, dar au pus-o banditii la pamint, A&F daca ai auzit, aia, cum sa spun, sacosele de hirtie ce le foloseau, pfff hirtie de calitate, sacosa frumoasa, totu era in amanunt la aia.
Nu zic bonu de casa laughing eu bon de caca cum aveau aia nu am mai vazut la nimeni, niciodata, ma refer ce calitate avea hirtia.

Bine astea nu te ajuta pe tine practic, dar cand vezi chestii genul asta, nu stiu te simti oarecum impresionat, te face sa te simti psihic bine.
Asa is si Apple totu la ei este de calitate, de aia ei vind telefoane, de aia la oameni place, tocmai pentru ca ei au urmarit piata, stiu ce aytrage atentia omului si bagi acolo.
Cum am spus un telefon nu este doar un telefon, este un produs, conteaza la el orice, si caracasa, suruburi, forma, totu.

Pun pariu ca si tu la fel te uiti dupa anumite chestii la un produs.Na spus nimeni ca Apple ar fi cel mai performant, poate ca nu este, poate ca este, sau e cam la acelasi nivel cu competitorii, dar un produs nu se puncteaza doara pentru performante.

Este ca si la o masina, pai la o masina conteaza doara puterea? Atunci ia motorul in brate si mergfi cu el laughing
Conteaza orice si la o masina, ai vazut, stii f bine si tu asta, pana si culoarea conteaza, forma, toate alea.

De aia oamenii prefera Apple, sau le plac produsele lor.Si la cei care nu folosesc le place, dar ei nu iau, odata pentru ca unia nu au bani, altii pentru ca nu vor sa dea banii aia pe un telefon, putini pentru ca nu-s curiosi.

Eu am folosit multe branduri de telefon, cand nu foloseam Apple la fel spuneam, cei ala laughing pana cand am luat si am folosit, si de atunci nu mai is curios de altceva.
Computer tot Apple folosesc, nu se compara absolut nici un alt brand de computer cu Apple, asta iti garantez, Am un All In One de pe asta sxriu acum, are deja 10 ani laughing merge struna.
Voiam sa iau pe alantu nou, dar nu au scos deocamdata de 27 inch e doar de 24.
Iti spun toti cunoscutii mei la fel foloseau calculatoare cu wind, ma chemau mereu sa le repar, sa le pun wind, sa mai stiu eu ce se strica.
Leam spus luati Apple, parca nu prea voiau sa dea banii aia laughing
apoi au luat si de atunci nu mai ma suna nimeni laughing

Poate ca nu trebuie sa le zic, asa mai am chemau pe la ei laughing Cei bun trebuie sa recunoastem, eu nu-s fan Apple sau mai stiu eu ce alt brand mai la nimic, dar merg dupa vazute, folosite, apoi pot sa spun cemi place, cei bun.
Uite unu pe aici m-a luat la injurat, jignit, fara sai fi spus cine stie ce laughing ca sa vezi si tu ce oameni, ce calitate de oameni is pe aici.Respectivu a raspuns celui care a pus intrebarea si a jignit direct, i-a spus tacati clanta ca habar nu ai laughing

Eu ma bagai in discutie si i-am spus ca chinezi doara executa o comanda, ca nu mesteresc acel telefon, asa cum el a spus celui care a intrebat, si la urma i-am spus si eu inchide clanta, aici ai dreptate laughing

Iara el ofticat la maxim, a trec ut la ce stie un roman clicit sa faca mai bine, sa jigneasca si bineinteles, dupa imediat, sa nu-i replic ceva, m-a blocat.
Ziin si tu, astia is oameni?

| Dany2018 a răspuns (pentru relian):

De ce oferi informatii false? Vine anul urmator decat daca nu dai pre-order in primele zile de la lansare... Eu anul trecut pe data de 20 sept am primit Iphone-ul 14 pro