| Maliwiskey a întrebat:

Help me! Am un telefon Sansung galaxy s dous si nu mai pot deschide mesajele. Cand incerc sa deschid scrie "mesager.s-a oprit".Nu pot nici trimite mesaje.Help! Fundoi!

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

E o eroare interna a sistemului, trebuie dus la reparat

9 răspunsuri:
| Maliwiskey explică (pentru mgtow):

Ai idee cat dureaza sa il faca?

| mgtow a răspuns (pentru Maliwiskey):

4-5 zile daca mai are clienti

| Maliwiskey explică (pentru mgtow):

Si intra in garantie problema?

| mgtow a răspuns (pentru Maliwiskey):

Daca are garantie telefonul se repara, nu intra daca l-ai lovit, ecran spart sau daca a intrat in apa

| Addicted2Chocolate a răspuns:

Am patit-o si eu. Nu e nevoie sa il duci nicaieri, doar trebuie resetat. Intrii la setari, copiere de rezerva si resetare, si aia e.happy Ai grija insa, deoarece pozele, nr de tel etc stocate in memoria telefonului se vor sterge. Dupa, va merge destul de bine si nu o sa mai ai probleme o perioada.

| Gandac_Nicolae_1997 a răspuns:

Cumva l-ai scapat jos s-au ceva poate fi un acident ai o problema iti recomand reseteazatii telefonul sau ia-ti altul

| Maliwiskey explică (pentru Addicted2Chocolate):

Nu vreau sa le sterg laughing

| Maliwiskey explică (pentru Addicted2Chocolate):

Ai idee daca se sterg si aplicatiile pe care le-am descarcat?

| Addicted2Chocolate a răspuns (pentru Maliwiskey):

Se sterge absolut tot. Telefonul va avea aplicatiile de baza, pe care le avea atunci cand l-ai cumparat, atat.In orice caz, ti le poti descarca din nou. Iti recomand sa iti pui contactele pe SIM, sau cel putin sa notezi numerele de telefon undeva si in cazul in care nu ai card de memorie, sa iti descarci pozele pe pc.