Daca este nurma necunoscut, fa o cerere catre cei care iti funizeaza serviciul de telefonie mobila, in ea cerand sa iti blocheze directionarea acelui apel.
in cazul in care iti afiseaza numarul, intri la setari si restrictionezi acel numar de telefon
In telefon la setari, undeva pe la apeluri trebuie sa gasesti restrictionare apeluri si de acolo activezi pentru apel necunoscut.
Nu-i nevoie sa-l restrictionezi ci pursisimplu, noteaza-ti numarul si cand te apeleaza, nu-i raspunde.Mai tarziu, peste un timp, raspunde-i si spune-i ca mama ti-a lut telefonul si nu- ti -lmai da ca simte ca esti deranjata.
Poti umbla la setari la telefon sa primesti apeluri doar de la cei din lista ta de numere si gata.
Pai daca nu-l poti ignora, atunci;
- iti schimbi numarul de telefon
- pui unul dintre parintii tai sa raspuna si vor rezolva
-raspunzi si nu vorbesti cu el(poti sa-i dai sa asculte o melodie)
-raspunzi si te certi cu el
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Am incercat sa ii spun orice. L-am tinut in telefon ore intregi, el suna, eu ii raspundeam si inchideam imediat in speranta ca poate ii termin minutele alea. Nu mai stiu ce sa fac. Numarul nu vreau sa il schimb. Il stiu deja foarte multi si nici nu vreau sa fac asta din cauza unui individ.O zi buna tuturor! Multumesc pentru raspunsuri!