Hey Buna... deci eu una ti-as recomanda Samsung galaxy s5 fiindca in primul rind este de dimensiuni mai mari (eu una imi place cind telefonul e mai maricel) in al doilea rind este mai rezistent ca un iphone 6 (cauta pe net vei gasi ca nu telefoanele de la aplle sun cele mai rezistente -doar numele este ponpos dar rezistenta e mica ) si in el treilea rind are mai multe plusuri un Samsung galaxy s5 cum ar fi calitatea pozelor, si este mai rapid decit un iphone
Decizia e dupa tine dar eu iti recomand sa-ti cumperi un Samsung galaxy s5 ( un iphone e doar mindrie, te lauzi cu el dar apoi o sa-ti para rau ca l-ai cumparat )
funda?
Tu cred ca visezi, ai vazut diferentele de pret intr-e iPhone 6 si Samsung Galaxy S5? depinde de buget.
iPhone 6 16GB: 3150 RON la oferta.
Samsung Galaxy S5: 1800 de lei la ofeta.
Nu am inteles niciodata de ce un telefon trebuie sa fie "rezistent" la ce anume?: )) ca daca le iei o husa de protectie nu se vor zgaria daca la asta te referi...la altceva nu imi trece prin cap doar nu o sa joci fotbal cu un telefon de aproape 1000 de euro.
Dar daca dormi cu ochii deschisi si il scapi jos pe trotuar, sau daca esti idiot si il scapi in tualeta
Bună!
Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S5, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php
Toate cele bune.