Daca l-ai spart nu il repara nimeni gratuity pentru ca asta nu intra in conditiile acordarii garantiei ( citeste certificatul de garantie).
Acum nu ai spus ce ai spart mai exact la iphone si ce model ai pentru ca il poti rezolva singurel de acasa si mult mai ieftin decat la service.
Intra pe ebay si cauta acolo tot ce ai nevoie in paralel ca sa vezi despre ce economie vorbim aici mergi la un service si cere sa iti estimeze costul reparatiei . Eu am inlocuit acasa geamul la un S3 cu doar 70 ron, geam cumparat de pe ebay.
Niciun produs nu se repara la garantie daca il strici tu. Garantie acopera defectele de fabricatie, faptul ca tu ai dat de pamant cu el nu e un defect de fabricatie
O garantie clasica acopera doar defectele din fabricatie sau cele aparute in urma folosirii normale a telefonului. Spargerea ecranului nu se incadreaza la "folosire normala"
Unii producatori (de exemplu Toshiba) ofera si un gen de garantie "no-matter-what"/"orice s-ar intampla", dar costa extra.
Accidentele sunt acoperite cu asigurare, nu cu garantie. Deci cel mai probabil raspunsul la intrebarea ta este "nu"
Daca ai spart ecranul cred ca ar costa mai mult decat telefonul in sine, cred. ( poate exagerez )
Exagerezi, costa 250 lei. Si la intrebare am zis sa nu raspundeti daca nu stiti sigur.
Nu am dat de pamant cu el, eram la schi si tineam telefonul in buzunar. Cand sa il scot din buzunar am observat faptul ca era spart. Nu am cazut pe partie, nu nimic. Ca daca dadeam eu de pamant cu el nu mai puneam intrebarea asta.
Mariaa062 întreabă:
Anonimul205 întreabă: