Ar trebui sa mai reduci din pret maxim 150 lei daca vrei sa il vinzi.Dar maxim atata
Ba nu! Pt.ca telefonul e nou nout il am in cutie tot, nici macar castile nu au fost desfacute nu are nici o zgarietura.Dar ce il vrei? Sau numai dai din gura ca sa te afli-n treaba?
Eu ti-am dat un sfat desteptule cum ai putea sa il vinzi mai repede da se vede ca esti un copil prost si nici nu sti ce e ala un telefon adevarat si cum l-ai putea vinde. Targ Bun!
Du-te si fa-o pe mata copil prost nu pe mine, si stiu ce e ala un telefon adevarat eu acum am iphone5 si stiu cum se vinde pentru ca am vandut multe....telefoane la viata mea.
Tu nu ai vazut iPhone 5 nici in poze dar in realitate.Ai impresia ca Nokia 1112 e iPhone 5? Apropo cati ani ai de ai vandut atataea telefoane la viata ta?
Ba da am Iphone5 pentru ca am numai note de 10 si am muncit mult iar parintii mei ma-u rasplatit cumaparandu-mi Iphone5.
Poi cum sa nu ai iPhone 5 daca ai vandut atatea telefoane la viata ta? Plus ca muncesti si ai note de 10 cred si eu ca ai iPhone 5