Aiureli. Convorbirile se platesc pe luna anterioara (daca ai in plus) si abonamentul pentru luna urmatoare. De aceea este obligatoriu sa anunti renuntarea cu o luna in avans.
Pe orice factura exista rubrica "perioada de facturare". E suficient sa citesti factura ca sa vezi exact pentru ce perioada este.
Salut,
Pentru a verifica in ce consta factura pe care ai primit-o, te rugam sa revii printr-un mesaj privat, cu numarul de telefon la care faci referire.
Te asteptam,
Orange Helper
Da, vine pe luna precedenta. Ar trebui totusi sa le ceri o confirmare de inchidere a contractului. Sunt cam banditi.
Si eu vreau sa inchid un abonament si m-am dus in decembrie la ei si mi-au spus ca o sa vina si factura pentru ianuarie pentru ca m-am dus dupa ce am platit pentru decembrie!
Deci daca te-ai dus dupa ce ai platit pentru decembrie e posibil sa iti fi venit pentru ianuarie de plata si dupa sa se inchida!
Daca nu esti lamurita suna la servicii clienti sau du-te la ei si cere mai multe detalii!
A fost chiar pe 1 decembrie, inainte sa platesc pe luna decembrie si daca merg la OrangeShop ma pun doar pe mine sa sun la ei. Cei de acolo nu fac nimic.
Dragosdoar întreabă: