Da, vine pe luna precedenta. Ar trebui totusi sa le ceri o confirmare de inchidere a contractului. Sunt cam banditi.
Si eu vreau sa inchid un abonament si m-am dus in decembrie la ei si mi-au spus ca o sa vina si factura pentru ianuarie pentru ca m-am dus dupa ce am platit pentru decembrie!
Deci daca te-ai dus dupa ce ai platit pentru decembrie e posibil sa iti fi venit pentru ianuarie de plata si dupa sa se inchida!
Daca nu esti lamurita suna la servicii clienti sau du-te la ei si cere mai multe detalii!
Pe orice factura exista rubrica "perioada de facturare". E suficient sa citesti factura ca sa vezi exact pentru ce perioada este.
A fost chiar pe 1 decembrie, inainte sa platesc pe luna decembrie si daca merg la OrangeShop ma pun doar pe mine sa sun la ei. Cei de acolo nu fac nimic.
Aiureli. Convorbirile se platesc pe luna anterioara (daca ai in plus) si abonamentul pentru luna urmatoare. De aceea este obligatoriu sa anunti renuntarea cu o luna in avans.
Salut,
Pentru a verifica in ce consta factura pe care ai primit-o, te rugam sa revii printr-un mesaj privat, cu numarul de telefon la care faci referire.
Te asteptam,
Orange Helper
Dragosdoar întreabă: