| AleJenner1234 a întrebat:

Am 14 ani am avut doar Samsung sau alview. Acum am j7 (2016) de 1 an jumate. Sunt mulțumită de el dar la vara vreau sa il schimb. M-am gandit la Huawei p20 pro, arata ca un iph si se zice ca e bun. Dar..parca nu ma încântă ideea. Aș merge pe un iphone 8+. Ce credeți, e bun? Bateria am inteles ca tine destul de bine, doar ca se incarca fff greu. E adv? Merită să dau banii? As vrea sa ma tina macar 2 ani... daca nu 3. Spuneți tot ce e pro si contra si daca ar merita sa imi iau. daca nu ce telefon mi-ati recomanda? Iph de preferat m-am saturat de Android.
DAU FUNDA????

4 răspunsuri:
| Andrei281040 a răspuns:

Pai dupa PAREREA MEA la varsta asta nu prea ai avea ce sa faci cu un telefon de 3500 de lei. Adica presupun ca il vei folosi pentru jocuri, Facebook, poze etc (pentru lucruri de baza). Pana la urma e doar un telefon. 1 la mana la banii astia iti poti lua un pc de gaming destul de bun, 2 la mana daca vrei ceva cu IOS un iphone 6 plus iti este mai mult decat de ajuns.

| David753 a răspuns:

Eu am iphone 8 plus si bateria nu tine prea mult asa mult nu imi prea place asa ca il schimb cu note 9 care mi se oare foarte bun in primul rand ca are multa memorie in al doilea rand are o camera foarte buna si bateria tine mult nu sunt un mare fan iphone pentru ca nu inoveaza prea mult au aceleasi chestii...

| AleJenner1234 explică (pentru David753):

Te tine macar o zi bateria? Si in cat timp se incarca?

| David753 a răspuns (pentru AleJenner1234):

Nu tine o zi bateria tine cam 5-6 ore folosit tot timpul pe luminozitate mai mica si se incarca in cam 2 ore 2 ore si 30 min