Bună!
NU are nimic!
Totuşi, este indicat să-l pui la încărcat doar când bateria este aproape descărcată...
Toate cele bune.
Ma gandeam ca se poate intampla ceva(in el), de fapt cand il bag la incarcat, se incalzeste foarte tare.
Ti se va strica bateria in scurt timp. Si nu va mai tine la fel de mult ca si la inceput. Stiu pe propria piele
Pai daca il incarc de vreo 2 ori pe zi. iti dai seama ca ma joc, cam 3 ore, daca ar fi sa facem asa, incontinuu
Http://global3.memecdn.com/iphone-vs-old-nokia_o_1729047.jpg
O sa se UMFLE prostia ta! Stii macar, cum arata un IPHONE? Bateria se umfla si ea de la apa, din cate stiu eu. Dar prostia ta e mare, te-am scuipat
Bai eu am avut IPhone si l-am incarcat si eu de doua ori pe zi si mi s-a umflat bateria si ma tinea bateria vreo 2 ore.
Hai bine, si ce iti face Iphone-ul?
Credeti ce stiti dar eu cand spun ceva se intampla. Oricum tot eu fac pe mine de ras cand vad intrebarea.Mi s-a umflat bateria, unde pot sa o schimb.
Stii ce?! Singurul lucru pe care-l stiu, e ca esti un copil fara viitor si nu ai ce face, decat sa "dai niste raspunsuri" idioate, pe aici. Scuze, dar esti penibil!
Iti dai seama ca daca il incarc de vreo 5-6 ori pe zi se intampla ceva Voi incerca sa-l incarc o singura data, cam asa. Totusi.mi-e frica
Si da, e super tare asta Ma distrez grav cu el
Poke12345 întreabă:
Vlad_Călinescu_1994 întreabă:
AlexBoy88 întreabă: