Pai daca il incarc de vreo 2 ori pe zi. iti dai seama ca ma joc, cam 3 ore, daca ar fi sa facem asa, incontinuu
Ma gandeam ca se poate intampla ceva(in el), de fapt cand il bag la incarcat, se incalzeste foarte tare.
O sa se UMFLE prostia ta! Stii macar, cum arata un IPHONE? Bateria se umfla si ea de la apa, din cate stiu eu. Dar prostia ta e mare, te-am scuipat
Bai eu am avut IPhone si l-am incarcat si eu de doua ori pe zi si mi s-a umflat bateria si ma tinea bateria vreo 2 ore.
Iti dai seama ca daca il incarc de vreo 5-6 ori pe zi se intampla ceva Voi incerca sa-l incarc o singura data, cam asa. Totusi.mi-e frica
Si da, e super tare asta Ma distrez grav cu el
Credeti ce stiti dar eu cand spun ceva se intampla. Oricum tot eu fac pe mine de ras cand vad intrebarea.Mi s-a umflat bateria, unde pot sa o schimb.
Ti se va strica bateria in scurt timp. Si nu va mai tine la fel de mult ca si la inceput. Stiu pe propria piele
Http://global3.memecdn.com/iphone-vs-old-nokia_o_1729047.jpg
Bună!
NU are nimic!
Totuşi, este indicat să-l pui la încărcat doar când bateria este aproape descărcată...
Toate cele bune.
Stii ce?! Singurul lucru pe care-l stiu, e ca esti un copil fara viitor si nu ai ce face, decat sa "dai niste raspunsuri" idioate, pe aici. Scuze, dar esti penibil!
Poke12345 întreabă:
Vlad_Călinescu_1994 întreabă:
AlexBoy88 întreabă: