Ai umblat cu cablu de usb dp calculator si ai bagat ceva? Vezi ca mai e un buton pe care apesi... El e setat ca sa gaseasca scurtatura cuvantului adica sa scrie imediat cuvantul singur in limba pe care o gaseste el! Mai mult nu stiu sa-ti spun pentru ca nu stiu ce fel de Nokia ai si ce taste ai. Daca e lasa-mi un link cu telefonul tau si iti spun mai multe Funda plz
Http://www.google.ro/......tp?/imgres Acesta este telefonul meu insa nu am umblat deloc de mult timp cu cablul USB si scrie daca apas tasta 7 o data imi apare S in loc de P iar daca apas de mai multe ori imi apare psr subliniat...
Apaza pe diez # pana scrie corect. Uita-te in dreapta sus, cand trebuie sa fie fimbolul "Aa" si nu "__Aa"
Tu ai activat T9 sau prediciton, de aceea iti apare aiurea.
Poti sa scrii si cu aceasta functie, pentru cuv care vrei sa il scrii, apasa o singura data pe tasta aferenta. de ex CAR C=2 A=2 R=7 deci apesi 227, nu trebuie sa apesi pe 2 de 3 ori pana ajungi la C doar o singura data.
Hey! Am vorbit si cu tata care si el are tot acest telefon doar ca nu pe sine si a spus ca si el are aceeasi problema iar fratele meu a spus ca si el cand a avut telefon Nokia i s-a intamplat asa ceva... dar nu stiu ce sa fac cu el ma mai uit la setari insa nu prea cred ca o sa revina la normal doar daca voi merge la firma!
Radieră întreabă: