| Criss999 a întrebat:

Am un telefon Nockia pe sine si nu stiu ce sa fac fiindca atunci cand vreau sa scriu un mesaj imi apare subliniat si alta litera/litere... Ce sa fac?

Dau fundita!big grin

Răspuns Câştigător
| PickUp a răspuns:

Ai umblat cu cablu de usb dp calculator si ai bagat ceva? Vezi ca mai e un buton pe care apesi... El e setat ca sa gaseasca scurtatura cuvantului adica sa scrie imediat cuvantul singur in limba pe care o gaseste el! Mai mult nu stiu sa-ti spun pentru ca nu stiu ce fel de Nokia ai si ce taste ai. Daca e lasa-mi un link cu telefonul tau si iti spun mai multehappy Funda plz

10 răspunsuri:
| 4ndr33y a răspuns:

Apaza pe diez # pana scrie corect. Uita-te in dreapta sus, cand trebuie sa fie fimbolul "Aa" si nu "__Aa"
Tu ai activat T9 sau prediciton, de aceea iti apare aiurea.
Poti sa scrii si cu aceasta functie, pentru cuv care vrei sa il scrii, apasa o singura data pe tasta aferenta. de ex CAR C=2 A=2 R=7 deci apesi 227, nu trebuie sa apesi pe 2 de 3 ori pana ajungi la C doar o singura data.

| Criss999 explică (pentru PickUp):

Http://www.google.ro/......tp?/imgres Acesta este telefonul meu insa nu am umblat deloc de mult timp cu cablul USB si scrie daca apas tasta 7 o data imi apare S in loc de P iar daca apas de mai multe ori imi apare psr subliniat...

| Criss999 explică:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres Acesta este telefonul meu...

| PickUp a răspuns (pentru Criss999):

Da din pacate nu ai butonul pe care credeam ca il ai... Trebuie sa umbli la optiuni la tastatura! Vezi ca ai mai multe feluri de tastatura pe care trebuie sa le alegiwinking nu stiu prea multe pana nu vad cum si ce are. Funda plz

Ok!

Funda?big grin

Ti-am dat!

Mersibig grin

Cu placere...

Hey! Am vorbit si cu tata care si el are tot acest telefon doar ca nu pe sine si a spus ca si el are aceeasi problema iar fratele meu a spus ca si el cand a avut telefon Nokia i s-a intamplat asa ceva... dar nu stiu ce sa fac cu el ma mai uit la setari insa nu prea cred ca o sa revina la normal doar daca voi merge la firma!