| lc13cm3 a întrebat:

Eram la scoala cu o colega si mergeam pe scari. Eu ma inpiedic si cad (nu radeti). Si colega mea se apleaca dupa ceva (o sa va dati seama de ce). Mergem mai departe. Dupa ce venim de la baie realizez ca nu mai am telefonul si imi gasesc cartela jos pe scari dar telefonul nu. Deci mai pe scurt cum ii spun mamei ca mi-am pierdut telefonul? Stie aproape toata scoala ca mi l-am pierdut. Stie si directorul,colegi din scoala, diriga(si nici nu ii pasa). Cum ii spun mamei ca mi-am pierdut telefonul? Si la raspuns scrieti si la ce scoala sunteti va rog. Funda!

7 răspunsuri:
| delialove123 a răspuns:

Mama ta nu are chiar nici o idee ca ai telefonul la tine? poate ca prietena ta stie ceva...
Grigore Tabacaru-Bacau

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai zii ca prietena ta ti a furat telefonul

| Annaysa a răspuns:

Mama :'( Nu mai am telefonull, mi-la furat aia la scoala nu stiu ce sa fac straight faceNoroc ca am gasit cartele aruncata. Ce nesimtita si colega aia straight face

| lc13cm3 explică (pentru Annaysa):

E cu abonament! Sunt terminata!

| AndreeaGeorgiana2001 a răspuns:

Pai du-te la magazinul de unde tiai luat telefonul cu cartela si spune-i cine este acolo ca la-i pierdut si poate ti-l va gasi ca au aparate de identificat telefoane asa a patit si fratele meu dar el era pe strada si la gasit ca a fost la magazinul de unde la cumparat

| HardCore7750 a răspuns:

Am pierdut telefonul, si punct, spune adevarul mai bine happy sau poate ti l-a luat prietena
Toate cele bune

| lc13cm3 explică (pentru HardCore7750):

Nu e prietena! x-( E o colega si atat.