Huawei are Google, însă nu știi exact dacă are App Gallery sau Magazin Play. În multe situații, Huawei-urile mai vin și fără Google și App Gallery. De ce nu îl întrebi pe el dacă are Google?
Este cam zgâriat puțin pe spate. Mă gândesc că trebuie schimbată bateria, la service, la 2 ani, s-a slăbit. Cred că nici garanție nu mai are. 500 lei mai pui 150 și iau cu garanție nou.
https://altex.ro/......MTA1264BL/
Dacă e zgâriat pe spate nu i stres ca ii pui husa.
Depinde, eu am cumpărat un Huawei p smart z de pe olx, și functioneaza perfect, bateria tine enorm, si arata ca nou, cu 550 l-am luat.
Ca să îți dai seama de sănătatea bateriei, pui o cartela cu net, și stai puțin pe net, dacă la fiecare minut scade un procent din baterie sa nu îl cumperi, chiar și la 2 minute nu e ok, deja bateria e vax.
În rest verifici cum merge Wi-Fi și cum sta cu semnalul și suni pe cineva sa vezi dacă nu are probleme cu difuzorul.
Salut. Am avut telefonul asta acum 2 ani și îți pot spune că a fost un telefon bun. Arată super bine, ecranul are culori vii, camera selfie face poze belea față de Samsung. Singura problema pe care am avut-o la el a fost supraincingerea, se încingea rău și abia îl puteam ține în mână și l-am returnat după o săptămână, în rest numai de bine. Eu zic că 500 lei pentru folosit de 2 ani nu merită, mai pune 150-200 lei și îți iei unul nou la cutie. Vad p30 lite nou la cutie la 650 în orașul meu pe Olx.
Ms de raspuns, m-am gândit, nu merită. Mai pun și iau nou. https://altex.ro/......MTA1264BL/
Când cumperi un telefon la secound, e ca la loterie,, ori e bun ori are probleme de funcționalitate ascunse pe care proprietarul nu le divulga ca să își vândă telul ".
Mai bine asa,, ce.i în mana nu-i minciuna!
Eu am avut noroc cu carul cu telefonul actual.
Mi-am luat și eu câteva tepe, și la secound nu merita sa dai mai mult de 500-700 de lei pe un telefon.
Odată chiar o tipa ma tepuit cu un telefon
Cumpara-l pe ala mai bine, măcar e nou, și te tine bateria bine.
Să știi că Ai dreptate. Mă gândesc că poate nu-i ține bateria. Mai dau și acolo 100 150 poate, habar nu am cât ia ăla. + că poate i s-a expirat garanția.