| cristibossvip05 a întrebat:

Îmi poate spune cineva telefoane best-buy sub 1000 RON? Nu vreau neapărat branduri renumite.

PS. Este categoria buna?

Răspuns Câştigător
| iAMVi a răspuns:

O fi Asus Zenfone 4 max sub 1.000 dar tu ai intrebat de telefoane best buy, 4 max are procesor SnapDragon 430, toate cele pe care ti le-am scris eu au SnapDragon 625 deci superior acelui Asus. Coolpad chiar are procesor mai puternic SD 652, sau Letv-ul ala are chiar SD 820 plus ca toate au rezolutii full HD, acel Asus are doar HD, singurul considerent pentru care l-as lua in calcul ar fi bateria uriasa.
In rest daca nu te deranjeaza rezolutia poti sa arunci o privire peste J5 2017 pentru ca e amoled si ii tine bateria si face poze bune pentru pretul lui.
Tu decizi dar parerea mea este ca e pacat sa-ti iei un telefon cu un procesor slabut cand in aceeasi bani poti lua unul mai performant.

4 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Sfatul meu: cauta telefoane care merg cu Android stock, alea vor fi aduse rapid la zi, intra mai greu hackerii in ele.

| iAMVi a răspuns:

Xiaomi Mi A1 mai ales ca este si androidone
Xiaomi redmi 5 plus
Honor p8 lite, dar nu stiu daca il mai gasesti pe undeva, este identic cu Huawei p9 lite 2017 dar asta are 32 gb memorie interna, Huawei doar 16 gb deci Huawei nu merita.
Asus Zenfone 3 (sunt cateva magazine care il vand sub 1.000 lei)
Huawei P10 lite

Si mai sunt cateva firme chinezesti care vand niste smartphone-uri cu hardware foarte bun dar stii de la inceput ca n-o sa primeasca nici cea mai mica urma de update

Coolpad C103
LeTV Leeco Le Max 2 X820
LeTV Leeco Le S3 X626

| cristibossvip05 explică (pentru iAMVi):

Știu că este și Asus ZenFone 4 max sub 1000 Ron...

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Prin Android stock ma refeream la Android One.