| LaviniuA a întrebat:

Imi puteti recomanda, va rog, un mobil (sau tableta) pe care sa-l gasesc la sh sub 500 ron?
Am nevoie de un plan de rezerva, in caz ca cedeaza cel pe care il am acum. Am fost neatenta cu el si a inceput sa faca figuri...

Sh-ul il voi folosi pentru browsing, Youtube, whatsapp, Facebook.
Partea audio, camera, storage nu conteaza asa de mult.
Displayul as vrea totusi sa fie ok.
Multumesc!

11 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Caută pe flanco.ro!
Au o tabletă Lenovo la 500 lei! Îți iei ceva nou cu specificații destul de bune pentru ce vrei tu!

| gabriel2004o a răspuns:

Ti-as recomanda iphone 6+ sau 7
Sunt printre puținele telefoane care mai sunt decente sh
Ca un telefon cu android sub 500 de lei decent care se mișcă ok nu se prea găsește

| LaviniuA explică (pentru gabriel2004o):

Mersi. Crezi ca ar fi mai ok astea doua, decat unul nou la 500 ron?

| gabriel2004o a răspuns (pentru LaviniuA):

Cam da
În general telefoanele sub 500 de lei ajung sa se miște greu după câteva luni astfel prețul își spune cuvântul
Dar un iPhone 7 încă mai are asistență, aplicațiile sunt incontinuare actualizate fata de android

Inteleg... ma asteptam sa fie asa. Si daca unui iPhone 7 ii fac update la ultima versiune iOS, crezi ca o sa se miste mult mai greu? Aveam unul mai vechi si il tineam cu o versiune de sistem de operare veche, ca ma temeam ca o sa-l incetinesc daca ii fac update. Ce crezi?

Din contra. Asa a supraviețuit și iphone 6
Cu update-urile făcute
Update-urile sunt făcute sa ajute telefonul

Interesant. Eu inca mai am un iphone SE de acum 6 ani. Nu i-am mai facut update la iOS, ca ma gandeam ca-l ingreuneaza. Problema era ca nu mai puteam instala nimic pe el, ca-mi cerea o versiune mai noua de iOS. Cred ca o sa incerc sa-i fac update sa vad... totusi nu stiu daca se poate face revert la update, catre o versiune mai veche... daca nu-mi convine ceva.

Nu iti face griji
Nu ai ce sa pierzi

| Violleta2022 a răspuns:

Pune cererea asta pe FB-ul tau ca sa iasa prietenii si sa-ti ofere, macar cumperi ceva de la un cunsocut si nu ai riscul sa cumperi ceva fake, sau stricat, ca prietenii nu ti-ar face asta cum se intampla tot timpul cu olx si alte site-urid e vanzari sh.

A fost o idee buna sa-l updatez la zi. A mers si ruleaza chiar bine happy Mersi!

Nu ai pentru ce ^-^