Caută pe flanco.ro!
Au o tabletă Lenovo la 500 lei! Îți iei ceva nou cu specificații destul de bune pentru ce vrei tu!
Ti-as recomanda iphone 6+ sau 7
Sunt printre puținele telefoane care mai sunt decente sh
Ca un telefon cu android sub 500 de lei decent care se mișcă ok nu se prea găsește
Mersi. Crezi ca ar fi mai ok astea doua, decat unul nou la 500 ron?
Cam da
În general telefoanele sub 500 de lei ajung sa se miște greu după câteva luni astfel prețul își spune cuvântul
Dar un iPhone 7 încă mai are asistență, aplicațiile sunt incontinuare actualizate fata de android
Inteleg... ma asteptam sa fie asa. Si daca unui iPhone 7 ii fac update la ultima versiune iOS, crezi ca o sa se miste mult mai greu? Aveam unul mai vechi si il tineam cu o versiune de sistem de operare veche, ca ma temeam ca o sa-l incetinesc daca ii fac update. Ce crezi?
Din contra. Asa a supraviețuit și iphone 6
Cu update-urile făcute
Update-urile sunt făcute sa ajute telefonul
Interesant. Eu inca mai am un iphone SE de acum 6 ani. Nu i-am mai facut update la iOS, ca ma gandeam ca-l ingreuneaza. Problema era ca nu mai puteam instala nimic pe el, ca-mi cerea o versiune mai noua de iOS. Cred ca o sa incerc sa-i fac update sa vad... totusi nu stiu daca se poate face revert la update, catre o versiune mai veche... daca nu-mi convine ceva.
Pune cererea asta pe FB-ul tau ca sa iasa prietenii si sa-ti ofere, macar cumperi ceva de la un cunsocut si nu ai riscul sa cumperi ceva fake, sau stricat, ca prietenii nu ti-ar face asta cum se intampla tot timpul cu olx si alte site-urid e vanzari sh.
A fost o idee buna sa-l updatez la zi. A mers si ruleaza chiar bine Mersi!