Toată lumea își cumpără telefoane Samsung pentru că sunt mari... Nu înseamnă neapărat că sunt și bune. Eu aș alege iPhone 6: camera e excelentă, și cea frontală și cea din spate. Plus că marca Apple e cu mult deasupra Samsung.
Ai nevoie de un ecran mai mare? Mergi pe note 4. Daca vrei un telefon mai micut care incape mai usor in buzunar, mergi pe Iphone.
Eu dintre astea 2 as alege iPhone.
Mi se pare ca Note 4 e prea...arata mai mult a tableta de cat a telefon
Eu as alege Samsung, principalul motiv fiind acela ca pe IPhone foarte multe aplicatii costa. In plus, sunt prieten mai bun cu Android.
Imi pare rau dar eu sunt foarte dezamagit de Samsung. Am galaxy S3 si nu sunt multumit de cat de bine se misca plus ca nu mai primeste update-uri la soft de anul trecut. Si sa stii ca aplicatiile care sunt gratis pe android sunt si pe IOS gratis am verficat in itunes. Oricum eu de acum incolo o sa merg pe iphone androidul m-a dezamagit.
Bună!
CATEGORIC Samsung Galaxy Note 4, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.
Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......0455vx.php
Toate cele bune.
Cea mai bună alegere ar fi Nexus 6, e mai ieftin decât ambele, vine cu Android direct de la Google, fără modificările de la Samsung și primește update-urile primul. În plus, aici vorbim de Android 5, nu de versiunea pe care o ai pe galaxy s3.
Apple e varză.
Eu am primit de ziua mea, în septembrie, un iphone 6 plus, înainte aveam iphone 3g. Sunt fidel companiei Apple deoarece telefoanele ei au un design elegant.Depinde de tine dacă vrei un design elegant de aluminiu o autonomie a bateriei excelenta și un telefon fără viruși îți iphone 6 plus. Dacă vrei cel mai performant telefon îți un note 4 are și el un design frumușel însă incomparabil cu 6 plus. Ps un minus la iphone 6 plus, se îndoaie. Daca ai grija de el nu seva întâmplă ăsta pa.
AnakinSW întreabă: