Da, faimosul KNOX e o durere de cap pentru dezvoltattori si o placere pentru companii. Mai degraba mergi pe LG G2 unde doar deblochezi bootloaderul cu o simpla comanda in fast boot si ai scapat (daca e nevoie). Note stiu ca se incalzeste cam tare la usage. iPhone eu zic sa nu iei daca esti fanatic de modding, rooting etc. si ecranul care e de doar 4 inch nu te poti juca jocuri de tip shooter unde trebuie sa vezi cat mai mult teren.
Dacă la SH, un telefon nu are cutie sau accesorii, înseamnă că este FURAT, sau proprietarul a vândut separat accesoriile.
Note 3 are 3 GB RAM, dacă îi faci Root, scapi de TouchWiz, dar capacul spate este oribil.
G2, are 2 GB RAM, este din aluminiu, ia S-Pen poate fi înlocuit de un Stylus.
Daca nu sti, nu vorbii. Am facut root + instalare custom recovery pe s5 -ul lu' tata si are knox si acum e 0x1, adica i-am pierdut garantia si nici numai vrea sa intre in custom recovery. D-asta nu prea vreau NOTE si nici nu gasesc fullbox decat la 1700+, capacul spate e ok pe negru. G2 nu e din aluminiu, daca era din aluminiu nu-l mai voiam pentru ca abia am scapat de HTC ONE care se incinge foarte rau. Da, m-am gandit si eu la acelasi lucru, sa-mi iau stylus...dar trebuie sa gasesc unul cu cap subtire. Multumesc de raspuns! Pana acum G2 vreau, trebuie sa ma hotarasc la culoare. Sti cumva daca pe rosu e mat pe spate?
Nu știu exact, prin reclame se vedea de parcă ar fi mat. Poți să cauți pe Internet.
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: