Buna! Iarasi!
Dupa parerea mea, este o alegere...destul de usoara!
GS4!
Nu sunt HATER de iPhone, nici HATER de Samsung...Imi plac ambele telefoane si cei care spun ca iPhone, ca mama, ca frate, ca uau ce praf e ca nu se compara cu nimic - nu prea se pricep / nu au avut un iphone.
Xperia Z a fost primul flagship 2013, si parea cel mai bun telefon *din rumoruri*, mai bun ca S4, HTC One, etc.
Dar a fost cam dezamagitor produsul finit...Ecran prost, unghiuri mici de vizualizare, sunet de calitate joasa, Non user-replaceable battery...
iPhone5..eh, pai aici din pacate chiar nu prea are ce cauta!
El nu este facut pentru a concuraa cu S4 si XperiaZ!
S4 si Z sunt flagshipuri din seria 2013!
S3 si i5 sunt flagshipuri din seria 2012! Cand va aparea iPhone 5S/6 sa mai discutam!
Deci, doar daca nu esti mare fan al iPhoneului, nu prea merita
Uite o comparatie, ca sa iti fie mai usor!
Avantaje S4:
Dimensiuni (Dimensiuni mai mici ca la S3, si la un ecran mai mare, este o foarte mare realizare)
Greutate (130g vs 146g)
Protectie (GorillaGlass3 vs NoName)
Memorie interna (Variante 16/32/64GB vs varianta 16GB)
Ecran (Super AMOLED) - Contrast infinit
WLAN a/b/g/n/ac - Poti accesta routere foarte puternice, si foarte rare in acest moment
Camera (mai buna)
Dual SHOT (Chestia aia de poti filma si cu camera principala, si cu cea frontala in acelasi timp)
Dual Video Call (Camera Frontala)
OS (4.2 Din lansare, vs 4.1) (Sistem de operare JellyBean)
Procesor ..Semi Octa-Core? (Quad-Core 1. 6Ghz CortexA15 + Quad-Core 1. 2Ghz CortexA7 vs Quad-Core 1. 5Ghz Krait) (S4 are 2 procesoare, un lucru foarte interesant, pentru a salva baterie si a creste viteza - Cel mai slab (1.2, C.A7) este folosit la taskuri obisnuite (mesaje, apeluri, stand-by, muzica, etc.), in timp ce pentru aplicatii (temple run 2, facebook, angry birds) se foloseste mult-mai-puternicul 1. 6Ghz CortexA15!)
Placa video (SGX544MP3 vs Adreno320)
Senzori ( Accelerometer, gyro, proximity, compass, barometer, temperature, humidity, gesture VS Accelerometer, gyro, proximity, compass)
Baterie (2600mAh vs 2300mAh)
Avantaje Xperia Z:
IP57 certified - dust and water resistant
Water resistant up to 1 meter and 30 minutes
Sony Mobile BRAVIA Engine 2
Camera Frontala (2.2MP vs 2MP)
Design (Mult mai frumos, dar mai putin practic)
...Vezi? este clar!
Daca nu intelegi, imi pare rau, am incercat sa iti explic la categoriile mai grele!
Totusi..Ai incercat sa te uiti la HTC One? Desi are ecranul mai mic, mie mi se pare chiar mai bun ca S4!
Succes; Sper ca te-am putut ajuta!
Samsung Galaxy S4. De ce? Aș sta mult prea mult să-ți explic însă o să-ți zic pe scurt. Un S Voice upgradat, pentru gesturile din aer, pentru cei 441 ppi, pentru un ecran Gorila Glass 3(foarte rezistent), pentru camera de 13(cea din spate) mp și cea frontală foarte clară și ea, pentru o baterie cu durată lungă de viața. Asta sunt motivele. iPhone mai mult brand-ul e de el, că nu concurează el cu HTC ONE(un telefon cu nota 10 la review-uri) și Sasmung Galaxy S4. Sper că te-am ajutat. Pentru mai multe informații caută pe youtube Samsung Galaxy S4 review, iPhone 5 review și Sony Xperia Z, însă cele mai importante argumente ți le-am adus eu. Baftă!
Galaxy s4 sau Xperia Z.Dc?
Galaxy S4 avand doua procesorare quad core(4 nuclee)e mai bun in multi-tasking dar si in jocuri la fel de bun.Camera imbunatatita, ecranul imbunatatit.In fine nu are rost sa intru in detalii.
Xperia Z are un procesor quad core(4 nuclee)care este mai bun in jocuri dar bunicel si in multi-tasking. Xperia are o camera de 13, 1mp si filmeaza HDR adica filmeaza si noapte Hd.
Iphone 5 e facut numai pentru fite ca daca compari iti vei da seama ca nu il bate pe s4 sau Z, iphone 5 concureaza cu S3 deci deja e o noua serie.
Personal as alege S4.Acum tu decizici.Mai uitete pe youtube Xperia Z review sau S4 review
Dintre toate S4 este cel mai performant... acum ne mai ramane sa vedem cat de scump va fi. dar cu siguranta cred ca va fi mai ieftin decat iPhone5
Buna!
Imi pare bine ca te-am ajutat sa faci o decizie!
Totusi, nu iti recomand sa te bazezi doar pe parerea unui strain! Incearca sa le tii pe toate in mana, sa stai cu ele 2-3 zile si sa decizi! Si inca iti recomand HTC One! Plus ca, daca esti fata, iti va fi mult mai usor sa umbli pe el datorita ecranului mai. putin mare(nu pot sa zic mai MIC, pentru ca tot este urias).
anonim_4396 întreabă: