| Teodor_Gabriel_1999 a întrebat:

Iphone 5s sunt bune apar probleme in tim0, ce fel de?

Răspuns Câştigător
| Panamax a răspuns:

Sunt telefoane foarte sigure imune la virusi, nu se blocheaza niciodata, daca ti-l fura cineva nu poate sa-l foloseasca decat daca are amprenta ta.
Al meu cred ca a cazut de 50 de ori si nu are nimic.
Daca era jucarie cu Android se ducea naibii la prima cazatura.
Nu ai nevoie de card, deoarece toate datele sunt in Icloud.
Le poti accesa oricand de oriunde chiar si cu un computer.

7 răspunsuri:
| Ivanov27 a răspuns:

Iphone ul 5s a fost un telefon foarte bun, si nu are probleme daca a fost cat de cat intretinut.

| ziftode a răspuns:

Pui la prezent un verb, asta, un telefon din trecut
iPhone 5s au FOST bune, acum sunt mici, vechi, depasite, insa mai ales in timp bateria se duce, Apple e celebru pentru ca facut un update pe telefoanele vechi care taia DRASTIC puterea procesorului, ca sa nu se opreasca telefonul, pentru ca o baterie Li-Ion mai veche de un an, daca incepe brusc sa fie consumata (deschizi o aplicatie care mananca mult procesor), poate sa se opreasca de tot si deci sa opreasca tot telefonul

cu alte cuvinte, cu un telefon asa vechi poti sa ai noroc sa nu ai probleme, sau poti sa ajungi sa schimbi bateria, care costa mai mult decat tot telefonul... plus manopera

| anonimg a răspuns:

Să nu-l cumperi la mâna a doua pentru că nu-l poți folosi.
iPhone se descarcă repede și nu are card de memorie.
Eu zic să nu iei iPhone. Orice telefon cu Android poți să cumperi de la mâna a doua pentru că îl vei putea folosi.

| Teodor_Gabriel_1999 explică (pentru Ivanov27):

Multumesc...acum să știu ce decizie voi lua?

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Panamax):

Hai ca esti si prost...
NOrmal in *** ca sunt sigure, pentru ca ei au codul sursa inchis timp in care Android este Open Soruce, si normal ca persoanele rau intentionate cunoscand codul sursa afla si unde ar trebui sa atace, dar stai calm ca de la Android 7.1 nu mai poti lua virusi pe Androidwinking

Si apoi cat de dobitoc sa zici ca telefoanele cu Android se strica repede, frate esti bata lasa-te.Android este doar un sistem de operare copil prost, nu un telefon xDD Sunt telefoane cu Android care poti sa le aruci si de la nivelul 4 - 5 al unei cladiri si nu au nimic
Si apropo acum toate telefoanele au cloud

| Panamax a răspuns (pentru Bogdan70001):

Se pare ca ai cazut in cap cand ai fost mic, adica luna trecuta.
Am avut pana acum 7 jucarii cu Android si cateva Iphone-uri.
Sunt mult mai rezistente din toate punctele de vedere
Si copil prost si mucos cred ca tu esti.