Iar nu ai ce face cu banii... ambele au ceva probleme. Teoretic, aifonu' e mai ok. Practic, cum ti-o fi norocul.
P.S. Lasati uai povestile de rahat ca nu te tine 3 ani. Am o porcarie chinezeasca dual SIM de vreo 4, scapata si ras-scapata, frecata de fiica-mea o gramada. Am un ZTE Open C de doi ani si citeva luni si merge bine-mersi.
Ete.
Iau in rate.
Adica dai si mai multi bani.
Dau mai mult dar nu dau tot o data
Si uite de aia nu ajunge natia asta nicaieri, ca sint o gramada care gindesc ca tine.
Fii serios.
Nu toti putem lua cu banii jos.
Nu poti lua un telefon nenorocit cu banu' jos, inseamna ca nu ti-l permiti. My 5 cents.
Iphonu si nici s7 nu tine, acuma cum ti o fi nororcul, ele teoretic sunt facute sa te tina 2 ani, 3 ani e peste
Nu e neaparat sa il ti 3 ani.Il folosesti un an, un an jumate, il vinzi la mana a2a mai ieftin, pui diferenta si iti iei ori un model nou de Samsung/ iphone ori daca ai avut iphone iti iei Samsung nou.
Nu pot sa iti dau un sfat pentru ca nu am incercat niciodata un produs Apple insa recent mi-am cumparat un S5 (al doilea telefon Samsung oe care l-am avut) din amanet si se misca foarte bine.Bateria se incarca repede si tine in jur de 5-6 ore (depinde cat de intens il folosesti).
Cand mi-am luat S5-ul la fel oscilam inte S5 si 5s asa ca am cautat comparatii si in functie de ce ma interesa (camera si baterie in special).Am ales S5-ul.
Uite aici un link : http://www.trustedreviews.com/......ne-6s-plus
In plus poti sa cauti pe YT comparatii ''iphone 6s vs s7 edge'' sau unboxinguri.
Succes.
Pai daca iti place Apple-ul, poti sa incerci tot iphone. Daca nu iti place, la anul cand iese s8, vinzi si iei Samsung.
Iphone
Dar prietene, ai cuvantul meu ca nu te tine 3 ani nici un telefon. Sa fie atat de perfect ca la inceput.
Mai mult se 16-17 luni nu te tine nimic.
De ce?
Pai tehnologia.
Telefoane noi, updatări noi. So tot asa.
Dar iphone ul e mai rezistent dar Samsung edge a cel mai frumos telefon de pana acum
Narutoxxx întreabă: