Iphone
Dar prietene, ai cuvantul meu ca nu te tine 3 ani nici un telefon. Sa fie atat de perfect ca la inceput.
Mai mult se 16-17 luni nu te tine nimic.
De ce?
Pai tehnologia.
Telefoane noi, updatări noi. So tot asa.
Dar iphone ul e mai rezistent dar Samsung edge a cel mai frumos telefon de pana acum
Nu e neaparat sa il ti 3 ani.Il folosesti un an, un an jumate, il vinzi la mana a2a mai ieftin, pui diferenta si iti iei ori un model nou de Samsung/ iphone ori daca ai avut iphone iti iei Samsung nou.
Nu pot sa iti dau un sfat pentru ca nu am incercat niciodata un produs Apple insa recent mi-am cumparat un S5 (al doilea telefon Samsung oe care l-am avut) din amanet si se misca foarte bine.Bateria se incarca repede si tine in jur de 5-6 ore (depinde cat de intens il folosesti).
Cand mi-am luat S5-ul la fel oscilam inte S5 si 5s asa ca am cautat comparatii si in functie de ce ma interesa (camera si baterie in special).Am ales S5-ul.
Uite aici un link : http://www.trustedreviews.com/......ne-6s-plus
In plus poti sa cauti pe YT comparatii ''iphone 6s vs s7 edge'' sau unboxinguri.
Succes.
Pai daca iti place Apple-ul, poti sa incerci tot iphone. Daca nu iti place, la anul cand iese s8, vinzi si iei Samsung.
Iar nu ai ce face cu banii... ambele au ceva probleme. Teoretic, aifonu' e mai ok. Practic, cum ti-o fi norocul.
P.S. Lasati uai povestile de rahat ca nu te tine 3 ani. Am o porcarie chinezeasca dual SIM de vreo 4, scapata si ras-scapata, frecata de fiica-mea o gramada. Am un ZTE Open C de doi ani si citeva luni si merge bine-mersi.
Si uite de aia nu ajunge natia asta nicaieri, ca sint o gramada care gindesc ca tine.
Nu poti lua un telefon nenorocit cu banu' jos, inseamna ca nu ti-l permiti. My 5 cents.
Iphonu si nici s7 nu tine, acuma cum ti o fi nororcul, ele teoretic sunt facute sa te tina 2 ani, 3 ani e peste
Narutoxxx întreabă: