Dar în "Developer options" sau "modul dezvoltator" (care se activează din setări, intrând la "despre telefon" -->"Informații software" -->"Număr versiune", apeși pe "Număr versiune" de câteva ori si poți activa "modul dezvoltator". Îți va apărea ceva în plus la meniul de setări) poate fi activată funcția "Păstrare stare activă". Funcția acesta face ca ecranul să nu intre niciodată în starea de repaus în timpul încărcării, adică ecranul își va reduce cu mult luminozitatea și dca îl vei atinge își va creste luminozitatea ca să-l poți utiliza. Sper ca ți-am fost de ajutor, pa!
NU cred dar eu am la telefonul meu o husa special care atunci cand a pas pe buton de power se a pride si se vede prin ea.
Sunt, poti sa cauti pe google si se folosesc de senzorul de proximitate dar poti sa iti descarci double tap lock si apesi de doua ori pe ecran si se aprinde/stinge ecranul, sau aplicatia always on display si o sa ai tot timpul data, ora, procentajul baterie si notificarile pe ecran ca la galaxy s7 si cand il bagi in buzunar sau cand il intorci cu fata in jos nu mai arata