Platesti vreo 20 lei, nu cred ca se cer si km suplimentari.
Poti schimba bateria folosind garantia dar e treaba complicata asta, mai intai trebuie sa il trimiti la eMAG si ei il vor duce in service, acolo il vor testa si ii vor schimba bateria numai daca e defecta si nu coincide cu specificatiile, apoi va dura mult pentru ca o sa il tina acolo destul.
Daca specificatiile telefonului arata o baterie mica atunci nu e o problema descarcatul repede si nu ii vor schimba bateria.
Descarca o aplicatie, pe ios se numeste battery life, pe Android nu stiu, dar cred ca sunt mai multe, le gasesti tu, pentru a vedea starea bateriei, daca e uzata sau daca are capacitatea de 3000 mah.
Asa am avut si eu un Samsung s6, asa erau toate de fapt, aia au pus o baterie de 2500 si un procesor foarte puternic, consuma mai mult in stand by dar si cand era folosit. Intra la setari si vezi pe ce s-a consumat bateria ca iti atata acolo (adica il incarci complet apoi cand se descarca pana la 2-3 % vezi la setari care sunt primele 2 chestii pe care s-a dus bateria) foloseste-l ca si pana acum si spune-mi ce iti arata.