Coletul a plecat din centrul local de distributie de la aeroportul Henri Coanda. Poate sa fie in tara dar poate fi si returnat. Urmatoarea inregistrare exista?
Da, coletul se afla in Bucuresti Romania, la centrul de distributie din 13-01-2017 de la ora 20.54
Ce agentie de transport este?
Pentru ca numarul de urmarire se pune in linkul acelei agentii!
Scuze, acum am citit mai bine mesajul "departed" insemnand ca a plecat deja de la centrul local de distributie.
Mergi la Posta locala si intreaba daca a sosit cumva un colet international pe numele tau.
Posibil sa fie deja la posta!
Ti-am scris: a plecat deja din centrul local de distributie a Bucurestiului, la data de 13.01. 2017.
Mergi la Oficiul Postal de care apartine casa ta, si roaga-i frumos sa caute un colet international pe numele tau! Ia si buletinul cu tine, sa nu faci 2 drumuri!
"ROBUHC" este codul IMPC(International Mail Processing Centre) centrului regional de tranzit Bucuresti
Din ce ai scris poate insemna ca acea trimitere postala a plecat de la centrul local de distributie la ora 20:54 in data de 13.01. 2017 catre Romania, respectiv centrul regional de tranzit Bucuresti (cod ROBUHC ).
Sa inteleg ca nu e in tara ci a plecat catre Romania in ace-a data?
A intrat in Romania dar nu este livrat--- introdu RX475360635DE in link -ul si vezi statusul coletului expediat din Hong Kong:
http://www.17track.net/ro/track?nums=RX475360635DE&fc=0
Da ca a intrat unde e si de ce nu e livrat ca e intrat din 13
Nu am cum sa stiu! Banuiesc ca timpul de livrare a coletelele internationale ajunse la centrul regional de tranzit din Bucuresti( cu codul ROBUHC) depinde de numarul acestora(cu cat este mai mare, cu atat livrarea este mai tarzie)
Ai rabdare! O sa vina dar dureaza (cel putin la mine) vreo 3 saptamani. Intre timp verifica pe posta romana track and trace codul ala cu RX........DE. La un moment dat o sa apara. Acum probabil daca-l cauti o sa-ti scrie ca acest cod nu exista!