| ellutza a întrebat:

Ma ajuta si pe mine cineva sa-mi schimb Ios la iphone3gs, acum am pe el 4.1. Pls ceva concret.

Răspuns Câştigător
| vatco a răspuns:

Pai ce sa schimbi? sa ii faci update la ultima versiune sau sa ii dai restore. daca stii limba engleza sunt destule tutoriale pe youtube care iti zic fiecare pas.atentie daca telefonul are jailbreak cu unlock prin cydia si ii faci update la 6.0.1 nu o sa iti mai functioneze decat pe reteaua originala. daca vrei doar sa stergi tot de pe el si este cumparat din Romania, cu lock pe cartela de operator roman sau este neverlocked poti doar sa ii dai delete la toate datele din setari dar o sa iti stearga si numere de telefon.este ca o reinstalare de windows.insa trebuie activata din nou cartela.

2 răspunsuri:
| ellutza explică (pentru vatco):

Pai vreau sa downloadez jocuri din app store si nu pot, imi zice sa am nevoie IOS4.5 sau IOS 5 etc Nu vreau sa sterg nimic din telefon. Nu e cumparat din ro si merge orice cartela in el.

| vatco a răspuns (pentru ellutza):

Atunci fa-i update... daca esti sigura ca nu ai jailbreak. uita-te in meniu si vezi daca ai un program cidya, daca ai inseamna ca ai pe el jailbreak, deci nu te sfatuiesc sa iti faci update personal. daca nu ai conecteaza-l la calc prin cablu de date apoi intra in itunes si dupa ce ti-l detecteaza ii dai update..la 6.0.1.