anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama are de 1 an jumate abonament la Orange de 10 euro. A fost sunata de un tip de la Orange si i-a spus ca are oferta de fidelizare, ca ii da o tableta (care costa 290 lei in magazin, m-am uitat acum) si 8GB net pe tableta pentru 2 euro in plus si i-a specificat ca NU i se prelungeste abonamentul. A fost de acord, oricum avea nevoie de tableta cu net la serviciu, azi cand a venit curierul m-a pus repede sa semnez alea de primire si cand m-am uitat mai bine scria "Abonament 12 euro, perioada contractuala 24 luni".
Mi s-a parut mie ciudat de la inceput cu oferta asta a lor, dar chiar asa sa fie? I-au prelungit abonamentul? Ce pot face?
As vrea sa sun eu la ei sa intreb, dar eu sunt pe Telekom si nu stiu daca o sa imi dea acele informatii...

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nimic suspect. A avut abonament de 10, mai da 2 pentru tabletă și trafic, total 12. Fidelizare = metodă de a atrage/menține un client. Oferta e în regulă, nu ai luat țeapă

| Isabelamaria21 a răspuns:

Cel mai bine suni la relații cu clienți pentru a vedea dacă s-a prelungit abonamentul. Iar dacă mama ta susține ca operatorul a specificat ca nu se va prelungi abonamentul, dar acesta s-a prelungit poți face o reclamație prin telefon, iar cel mai probabil se va asculta înregistrarea de atunci.

| RAY a răspuns:

Albinuto la faza cu 12 euro nu e deloc teapa, la faza cu prelungirea abonamentului e teapa ca a fost prelungit cu inca 24 de luni, dar nu vad vreo importanta in asta, peste 12 luni iar poate sa isi cumpere altceva, tu credeai ca i tableta fara vreo prelungire sa fim seriosi, poate ca mama ta nu a inteles bine, nu fac ei chiar asa mari smecheri ca totul e inregistrat

| Bondarel99 a răspuns (pentru RAY):

Am vorbit si eu si ea cu tipul ala si de asta am fost de acord. Nu sunt eu nebuna, o sa sun sa verifice inregistrarea.