| Girly97 a întrebat:

Merita o cartela reincarcabila spaniola pentru o calatorie de vreo 10 zile in Spania?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da

| RAY a răspuns:

Sunt oferte foarte bune de roming la opratori din Romania, dar e alegerea ta
opţiunea
de 12 € credit
cu beneficii roaming SEE și alte țări

nelimitat minute și SMS în reţea

2000 minute naţionale şi internaţionale către fix și în roaming SEE sau SMS naţionale și în roaming SEE din care
600 minute sau SMS sunt și internaţionale pe mobil UE *
12 GB internet național+ 50 GB bonus
din care 6.9 GB limita în roaming SEE

100 minute/SMS + 1 GB în Australia, China*, Elvetia, Israel, Moldova, SUA

* Pentru China, minutele incluse sunt disponibile numai pentru apelurile primite, nu și pentru cele efectuate conform acordurilor cu furnizorii parteneri de telefonie mobila din China

30 zile valabilitate
https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/

| RAY a răspuns:

25 GB
tehnologie 5G
150 de minute
naționale
Vodafone Traveller
20 € (TVA inclus)
Tariful va fi reînnoit automat după 4 săptămâni
Roaming inclus în Europa, Marea Britanie și SUA

Spania

https://www.vodafone.es/......traveller/

| RAY a răspuns (pentru RAY):

In concluzie daca vorbim de minute merita cartela romaneasca daca vorbim de net e mai bine o cartela spaniola

| Digikey a răspuns:

Gripa spaniola.Bun, bun, bun.

| anonimg a răspuns:

Si daca ai fi stat doua zile, si tot ar fi meritat. O sa faci poze si o sa ai nevoie de internet -care este mai ieftin decat cel de pe roaming.

| Digikey a răspuns:

Am abonament de 10E, am fost si in concediu si pentru job in mai multe tari, am stat pe internet cat am vrut, am dat cate telefoane am vrut fara costuri suplimentare.Iti faci niste probleme inutile.Am fost chiar in cateva tari care nu erau in UE si am platit cativa E cost suplimentar.

| Girly97 explică (pentru Digikey):

Stiu ca ar fi inutil, stiu de Roam like at home, dar eu niciodata nu am folosit roaming-ul.

| Digikey a răspuns (pentru Girly97):

Asteapta putin sa apara primi infectati si in Spania sa vezi cum scad preturile si se golesc pietele de turisti.