| Calin_Alexia_2001 a întrebat:

Merită sa imi iau iphone 6s in 2019? laughing) eu l-aș vrea pentru poze si cateva aplicații. Dar nu sunt sigura daca o sa regret... ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| Mohican a răspuns:

Telefonul vine cu 64Gb, are memoria de stocare destul de mare, pe langa asta are si o camera buna pe fata si pe spate. Telefonul foarte bun calitate - pret eu il detin si de aceea ti-l recomand.

Crede-ma nu merita sa iti iei Iphone 6 / 6s, daca chiar vrei sa te indrepti catre ceva Iphone ia-ti macar ceva mai bun macar un 7.

11 răspunsuri:
| Plato a răspuns:

De ce sa dai bani pe o siglă? Exista telefoane mult mai bune, la acelasi pret.

| Mohican a răspuns:

Huawei P20 Lite.

| BloodyLips a răspuns:

Nu merita deloclaughing Nu-ti mai lua un telefon doar pentru poze, incearca sa inveti care sunt specificatiile unui telefon care merita cumparat. De exemplu, degeaba face poze ok daca bateria tine cateva ore si muzica se aude naspa.

| Gabriel_Ianis_2000 a răspuns:

Dupa parerea mea acest telefon nu mai trebuia cumparat de acum mult timp.Iti recomand un Samsung galaxy a7 este bun pentru orice(mai putin aruncat pe geamlaughing

| f2ff2fl12f a răspuns:

Depinde de gusturi și de pretenții. Dacă compar xs max cu 6s, clar xs max e cu mult peste, deci pot spune ca nu merita dacă ești pretențios/pretențioasă. E alegerea ta. Este bun la nivel minim spre mediu, dacă vrei ceva calumea, du-te direct pe xs max.

| Bogdan70001 a răspuns:

Numai cocalarii isi cumpara iPhone 6/6S in 2019 (la fel si in 2018)

| debarasator63 a răspuns:

Nu face banii, ar fi bine sa-ti iei ceva mai bun si mult mai ieftin. Uite aici, sa-ti faci o idee:
https://www.pcgarage.ro/......-ram-4096/

| Calin_Alexia_2001 explică (pentru Bogdan70001):

Haha

| Calin_Alexia_2001 explică (pentru BloodyLips):

Eu m-am referit ca il vreau mai mult pentru camera si pentru catevaa aplicatii. Nu doar pentru poze ca asa imi pot lua o camera si gata laughing))) ideea este ca este un telefon mai mic si pare bun. De aceea sunt curioasa daca ar fi o greseala sa il iau, fiindca mi s-a mai zis ca nu mai este bun in. 2019

| Calin_Alexia_2001 explică (pentru Mohican):

Mi se pare cam prea mare pentru mine laughing) as fi vrut ceva mic si delicat de aceea ziceam de iph 6s

| Bogdan70001 a răspuns (pentru Calin_Alexia_2001):

UNDE PLM TI SE PARE TIE TEL BUN?

Cu 2GB RAM amarati si 1.700...1.700 mAh laughing))))))))) in 2019 daca te duce o zi sa zici Doamne ajuta