Telefonul vine cu 64Gb, are memoria de stocare destul de mare, pe langa asta are si o camera buna pe fata si pe spate. Telefonul foarte bun calitate - pret eu il detin si de aceea ti-l recomand.
Crede-ma nu merita sa iti iei Iphone 6 / 6s, daca chiar vrei sa te indrepti catre ceva Iphone ia-ti macar ceva mai bun macar un 7.
Nu merita deloc Nu-ti mai lua un telefon doar pentru poze, incearca sa inveti care sunt specificatiile unui telefon care merita cumparat. De exemplu, degeaba face poze ok daca bateria tine cateva ore si muzica se aude naspa.
Dupa parerea mea acest telefon nu mai trebuia cumparat de acum mult timp.Iti recomand un Samsung galaxy a7 este bun pentru orice(mai putin aruncat pe geam
Depinde de gusturi și de pretenții. Dacă compar xs max cu 6s, clar xs max e cu mult peste, deci pot spune ca nu merita dacă ești pretențios/pretențioasă. E alegerea ta. Este bun la nivel minim spre mediu, dacă vrei ceva calumea, du-te direct pe xs max.
Nu face banii, ar fi bine sa-ti iei ceva mai bun si mult mai ieftin. Uite aici, sa-ti faci o idee:
https://www.pcgarage.ro/......-ram-4096/
Eu m-am referit ca il vreau mai mult pentru camera si pentru catevaa aplicatii. Nu doar pentru poze ca asa imi pot lua o camera si gata ))) ideea este ca este un telefon mai mic si pare bun. De aceea sunt curioasa daca ar fi o greseala sa il iau, fiindca mi s-a mai zis ca nu mai este bun in. 2019
Mi se pare cam prea mare pentru mine ) as fi vrut ceva mic si delicat de aceea ziceam de iph 6s
UNDE PLM TI SE PARE TIE TEL BUN?
Cu 2GB RAM amarati si 1.700...1.700 mAh ))))))))) in 2019 daca te duce o zi sa zici Doamne ajuta
anonim_4396 întreabă: