| Andrei095gmr a întrebat:

Merita un iPhone 6 la 500 de lei luat din amanet?
Dar telefonul nu am cum sa-l testez,ci daca il cumpar mi-l trimite prin curier,oricum acest amanet este unul de renume, nu cred ca as lua teapa

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Da dar nu ai de unde sa știi ce defecte ascunse are, de exemplu poate nu merge sa se conecteze la wi fi și in ochii vânzătorului asta e un lucru minor dar poate ție nu o sa ti convină. Și o mare problema la modelele vechi de iPhone și mai ales second este bateria, e jalnica. Nu merita sa îți iei un iPhone doar pentru ca e iPhone, important e sa fie perfect funcțional ca dacă stai o ora pe el, o ora la încărcat, o ora pe el apoi iar la încărcat nu ai rezolvat nimic.
Măcar cere livrare cu verificare dacă ești hotărât sa îl iei.
Prețul da, e bun.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gasesti IPhone 6 pe olx cu 500-600 de lei și poți sa îl și testzi

| Andrei095gmr explică (pentru Bondarel99):

Oricum imi ofera livrare cu verificare, dar am mai patit faze cand curierul a venit cu cate o comanda si mi-a dat lucrul respectiv direct si nu m-a lasat sa verific

| Bondarel99 a răspuns (pentru Andrei095gmr):

Dacă nu te lasa refuzi pachetul și gata, nu stai la discuții. Cine plătește transportul și alege livrare cu verificare trebuie sa plătească in plus pentru acest serviciu deci nu are nimeni dreptul sa comenteze.
Desigur ca nu poți testa telefonul pe loc, poți doar sa te uiți la cum arată și cum se mișcă, sa îl butonezi un minut. Dar cere vânzătorului ca telefonul sa fie încărcat înainte sa îl trimită ca sa poți umbla pe el și cere eventual sa facă un test bateriei, sa îți spună câte ore de screen on time are (gen sa dea play la un video pe YouTube și sa îl lase așa), nu ar trebui sa fie mai puțin de 4 ore sa zicem.

| iAMVi a răspuns:

Nu merită, un telefon atât de vechi, are automat și bateria terminată. Nu că ar fi excelat iPhone 6 la baterie, dar după câțiva ani de folosință nici nu vreau să mă gândesc.

| christine99 a răspuns:

Pot exista multe defecte la un telefon, ideal ar fi sa ai posibilitatea sa-l returnezi daca ceva nu e in regula.

| darrio2007 a răspuns:

Amanetul doar ti-l trimite, pentru ca il cumperi de la ei. Dar poti lua teapa de la cel care l-a depus la amanet. La asta te-ai gandit?