Buna, imi pare rau pentru tine.
Daca cineva avea sistem de urmarire pentru telefon... poti sa incerci sa l localizezi. E important sa mergi la politie.E posibil sa ti fii restartat contul. Incearca sa ti trimiti o noua parola pe email. Funda?
Daca mi-a restartat contul nu mai e nimic de facut?
Cand incerc sa recuperez parola nu imi mai trimite niciun email si la intrebarile de siguranta nu e niciun raspuns bun,
Eu zic sa te duci la politie si sa le dai i.m.e.i-ul telefonului pentru al găsi.
Daca i-ai vazut fata poti sa-l reclamezi la politie descriind-ui fata ochii inaltimea parul... asa vor aduna suspecti si probabil il vei gasi...
Ai un Imei pe cutia mobilului, fugi repede si da un telefon la iphone iar daca nu raspunde azi suni maine la 10:00 am le dai IMEI si se va paraliza activitatea mobilului iar hotul suge... Pt informatiile tale cand o sa ai alt smartphone iti instalezi o aplicatie de tracking si o sa aflii prin satelit unde e mobilul ca sa mergi cu politia dupa infractor si il prinzi in flagrant
Am aplicatia de tracking Gaseste iphone-ul, doar ca imi solicita icloud-ul si am impresia ca mi-au dat reset, iar eu nu mai pot sa-mi accesez contul sa il gasesc.
I-am vazut de la spate, stiu doar cateva detalii minore, nu cred ca ii va ajuta cu ceva.
Pe cutia telefonului ai codul IMEI. Mergi la politie si declara-l pierdut si ofera-le politistilor imeiul. Asa il vor putea localiza