| Lucian2473 a întrebat:

Mi-a pus Dumnezeu mana in cap si am castigat un premiu in valoare de 1500 ron constand intr-un pick-up cu vinil stil servieta de la Orange. Stie cineva in cate zile pot ridica premiul? Am uitat sa intreb cand au sunat. big grin Ieri s-a tras la sorti iar azi ma fost anuntat.

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Concursul e asta: http://tvgo.orange.ro/concursuri/castiga-cu-epic-drama-si-tv1000/ daca iti petreci cateva minute (preferabil cu cont) pe site-ul Orange te "deranjeaza" ei cu pop-up, sau poti direct sa intri la "contact". Ori poti suna la relatii cu clientii sa te directioneze mai departe. Nu cred ca ar trebui sa "ridici" tu premiul, ar trebui sa ti-l livreze ei. De curios, ti-au cerut CNP-ul?

6 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

Probabil ti-l vor trimite prin posta/curierat. Poti sa ii suni tu sa-i intrebi. Dar sigur valoreaza atat acel pickup? De obicei cele tip servieta erau niste porcarii.

| Lucian2473 explică (pentru Dismally):

Asa scrie in concurs. Ca atat costa. Dar nah, mai fac ei din tantar, armasar.

| darrio2007 a răspuns:

Felicitari!

| Lucian2473 explică (pentru CM7YRE):

Da, acel concurs este. Nu mi-au cerut CNP. Eram prin oras cand m-au sunat si mi-au cetu doar data nasterii spre verificare urmand sa ma sune peste 2 ore. Dar nu m-au mai sunat. Ulterior am sunat eu la 300 si mi-au confirmat faptul ca am fost extras. Ambii mi-au spus ca trebuie sa merg la un magazin Orange sa semnez un proces verbal. Dar nu stiu ce fel de magazin. Orange Shop sau Partener. In fine, mai sun o data. Da, si eu cred ca trebuie sa semnez acel proces verbal de acceptare iar apoi sa astept premiu prinj curier de la Bucuresti. Nu cred ca in toate magazibele sunt pick-up-uri.

| Lucian2473 explică (pentru darrio2007):

Multumesc! Gata, muzica am, ma insor. VA chem pe toti!
Apropo, daca reusesc sa-l iau, il vand. Cei care sunt fani pick-up si vor o scula noua, sa ma contacteze. Sa vad mai intai ce marfa e si pretul corect.

| darrio2007 a răspuns (pentru Lucian2473):

Casa de Piatră! Sa ma chemi la nuntă.