| Ionut321123 a întrebat:

Mi-am cumparat un telefon de pe eMAG cu garantie 2 ani si acuma incepe sa faca figuri se blocheaza, mesajele le primesc in loc de cuvinte numai in @ si cuvinte chinezesti. Unde sa ma duc cu el ca sa mi-l repare cu garantia?

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Da' oare trebuie' sa fii savant ca sa TE UITI IN CERTIFICATUL DE GARANTIE?

9 răspunsuri:
| T0ZY a răspuns:

1) Ce telefon e?
2) Specifica daca are android, daca nu, daca da ce versiune.
3) Returneaza-l la eMAG din moment ce ai garantie la el. Atata timp cat nu te-ai jucat cu OS-ul sau nu l-ai root-at, ori nu i-ai cauzat defecte fizice (spart, crapat, ars cu bricheta etc) ar fi normal sa ti-l schimbe cu unu' bun sau sa iti dea banii inapoi.

| Negrea_Gica_1996 a răspuns:

Simplu.Daca zici ca ai garantie du-te la un magazin eMAG

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Salut, nu are nimic telefonul, intră la setări si setează țara și limba română, că astea sunt facute in china si au liba lor setată, baftă.

| Ionut321123 explică (pentru T0ZY):

E un Nokia asa 2010. Il am de 3 luni si nu l.am scapat pe jos nimic, pur si simplu au aparut defectele. Da nu stiu la ce service sa mi.l repare gratuit prin garantia aia

| Ionut321123 explică (pentru KodrutZ):

Problema e ca certificatul de garantie e la prietena mea..si nu credeam ca scrie acolo

| KodrutZ a răspuns (pentru Ionut321123):

Nuuu, sigur ca nu. Da' unde credeai ca scrie? Care mai e rolul certificatului ala de garantie daca nu scrie in el nici macar unde sa te duci cu produsul in service?

| Ionut321123 explică (pentru KodrutZ):

Nu toti s.au nascut invatati

| KodrutZ a răspuns (pentru Ionut321123):

Nimeni nu s-a nascut invatat.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Mergi cu telefonul + Factura + Certificatul de Garanţie la unul dintre Service-urile menţionate în Certificatul de Garanţie!

Toate cele bune.