Acele pete reprezinta umezeala infiltrata intre straturile componente ale displayului. Se vor estompa in timp insa nu de tot.
Senzorul nu are rost sa dai bani sa-l schimbi pentru ca exista alte solutii de securitate ca PIN, model pe ecran, parola, deblocare faciala.
Așa mi-au spus și de la service, că petele alea se vor evapora între timp ...cat despre senzorul de amprenta, eram obișnuită cu el, mi -se pare mai ușor să îl deblochez cu amprenta pe spatele telefonului, modelul este Huawei p30 Lite. Sper doar sa nu pateasca ceva pe viitor, că domnul de la service a spus că nu e afectata placa de baza.
Nu ai specificat unde ai amprenta, in display sau in spatele telefonului? Dacă e in display ar trebui schimbate amândouă. Pentru că petele din display nu se vor duce de tot. Dacă e in spate ai putea schimba doar display-ul (scapi mai ieftin la repararea lui) Plus că sunt multe alte soluții pentru blocarea telefonului.
Daca telefonul a fost desfacut in service si au constatat ca apa nu s-a infiltrat pe placa de baza e bine. Eventual era buna o curatare cu ultrasunete, desi nu cred ca ti-au facut asa ceva la ea.
Senzorul respectiv costa 15 lei, nu stiu daca il poti schimba personal ca sa nu mai dai bani in plus la service.
Nu știu să îl schimb?, daca îl stric mai rău? ...am un amic care lucrează într-un service, poate mă va ajuta el cu schimbatul senzorului, cat despre display, mi-a spus cineva că m-ar ajunge până la 350 lei... momentan nu am nevoie de display nou, am folie protectoare, in caz că se sparge folia și ecranul atunci îl voi schimba, cu petele mă voi obișnui, contează să meargă bine.
N-ai ce sa strici mai rau, senzorul respectiv are un singur conector cu panglica. Partea grea e desfacutul telefonului.
AndreiutaAd12 întreabă: