Hei Buna! ca i-ai spart sticla asta nu intra in garantie, te sfatuiesc sa nu te duci la nici un alt magazin sa ti-l faca, te duci la ei de unde l-ai luat le spui problema si ti-l fac ei, numai ca te va costa. daca te duci la un alt magazin de reparat telefoane etc. si aia de acolo iti umbla in el deja garantia nu mai e valabila de unde l-ai luat in caz ca o sa aiba defecte telefonul, te sfatuiesc sa te duci la magazinu de unde l-ai luat.
Poate fi inlocuit la Vodafone sau unde esti tu abonata dar asta doar daca nu ti-a expirat garantia, daca nu costa reparatia in jur de 400 de lei,...
cam atat stiu succes... :*
Multumesc pentru raspuns. Dar chiar azi era deschis la Orange si am trecut sa intreb si a spus ca nu mi-l poate repara acolo Nu stiu ce sa fac acum
Nu se acordă garantie defectelor provocate de proprietar, in cazul tău tu ti ai spart ecranul telefonului, nu l ai cumpărat asa, si nu fac obiectul garantiei orice interventii neautorizate asupra telefonului, ruperea sigiliilor originale, sau reparatii la centre neautorizate, acum dacă tu l ai spart, il plătesti, nu este obligatia lor să til facă gratis.
Garantuia si reparatia se fac gratuit doar dacă telefonul era defect din fabricatie, dar nu e cazul tău.
Intra defectle de fabricatie, faptul ca tu ai scapat telefonul in cap nu e un defect de fabricatie