| Intrebari124 a întrebat:

Mi-am scapat telefonul in apa si boxele nu se aud, doar foarte incet.Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| ImiPlaceMarmelada a răspuns:

Am avut un A50, l-am scapat in frisca cu partea de jos (mufa, difuzoare). S-a auzit incet in ziua aceea, dar si-a revenit rolling on the floor) poate ai si tu norocul asta.

11 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Daca nu are rezistenta la apa...
Il lasi in orez o zi dupa care vezi tu.
Dar este posibil sa nu ii mai faci nimic, iei altul nou

Răspuns utilizator avertizat
| dinaprilie a răspuns:

Service, cu putin noroc iti poate schimba difuzoarele.

| Crackman a răspuns (pentru AlexDorinel):

Din moment ce apa a patruns in interior este posibil sa se duca placa de baza sau orice este in interior.

| darrio2007 a răspuns:

E bine ca inca se aud. Scoate capacul din spate, eventual si bateria si tine totul in orez 3-4 zile. Sa fie acoperite de orez.

| gigite a răspuns:

Eu l-am scapat intr-o galeata cu aracet, Fiti atenti ce am facut, l-am scos cu tastele in jos si l-am spalat la robinet de la chiuveta f. incet, apoi la capacul de la baterie, si l-am lasat la aerisit /uscat; singura chestie care a ramas cu consecinte a fost la difuzor(boxe )/plasa /membrana aceea a fost infundata (dar nu total -aveam sonor mai mic, mic), era in garantie si s-a rezolvat, AICI poate apa a patruns la membrana difuzorului (boxe)de sunet, zic si eu o parere. pa, si succes-uri.

| gigite a răspuns (pentru AlexDorinel):

Eu l-am scapat intr-o galeata cu aracet, Fiti atenti ce am facut, l-am scos cu tastele in jos si l-am spalat la robinet de la chiuveta f. incet, apoi la capacul de la baterie, si l-am lasat la aerisit /uscat; singura chestie care a ramas cu consecinte a fost la difuzor(boxe )/plasa /membrana aceea a fost infundata (dar nu total -aveam sonor mai mic, mic), era in garantie si s-a rezolvat, AICI poate apa a patruns la membrana difuzorului (boxe)de sunet, zic si eu o parere. pa, si succes-uri.

| gigite a răspuns (pentru AlexDorinel):

Da asa e. Era un NOKIA ca si pachet de tigari, marimea cam, de 75% din volumul pachetului. O zi buna iti doresc.