anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu aicum sa renunti la un abonamet daca ai semnat un contract de 24 lumi. Am luat un nou abonament, dar e foarte multe. Nu sunt sanse sa renunt la el sau sa duc facturi sau alte lucruri ca nu-mi permit sa mai platesc?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai de ce spanac ti ai mai facut abonamentul ala daca nu ai cu ce sa il platesti. Poti termina contractul dar platesti o taxa aferenta care e direct proportionala cu valoarea ramasa de platit

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

M-a pacalit nenorocita aia mi-a zis ca o sa am la minute nelimitate si sms si toate rahaturile si de fapt vine o groaza de bani. Ma mananca de bani. Ce suma ar mai trebui sa platesc ca sa renunt la abonament?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum adica te a pacalit? primul lucru la care te uiti e cat platesti nu cate minute ai.

Trebuie sa platesti in principiu cam toate lunile ramane din abonament

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Macar de punea pe 12 luni ca se termina mai repede.

suntserios

Pai asta era doar alegerea ta, nu trebuia sa decida cineva pentru tine ce pret si pe ce perioada iti faci un contract

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Pai nici nu m-am mai intrebat a trecut acolo fara sa ma intrebe. Bine si eu am o parte de vina recunosc. Din pacate nu pot sa mai fac nimic. Daca ar fi sa renunt ce taza ar trebui sa platesc ca ai zis ceva cu direct proportionala?

suntserios

Nu stiu sa iti zic suma, intreaba la ei, dar probabil vor fi toate lunile ramane in contract