anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

„Obositul meu Allview A10 Max" face figuri. Iar.

Jumătatea de ecran din stânga (rareori și un sfert de ecran) se apasă pe unde vrea el. Mă refer (spre exemplu) că dacă apăs pe aplicația „Telefon", acea jumătate de la telefonul meu apasă pe unde îl duce creierul lui.
Jumătatea de ecran din dreapta nici acum nu face ca cea stângă. Într-un fel, „se supune" și acum la „poruncile" mele.

Țin să menționez că am fost în noiembrie 2020 să iau telefonul. Am vrut Samsung Galaxy A20 (îl găsisem la Altex), dar mama a zis că luăm după câți bani avem. Mai mult l-am luat ca să am de pe ce face orele online. Oricum nu am ce-i face unui telefon de 480 lei, cu o reducere de 160 luat din Carrefour laughing

Îmi puteți da niște sfaturi ca să nu mai am figurile astea afurisite? Am niște nervi numai când pățesc asta, mai mult la orele online. În afara lor sunt învățat la asemenea erori, fiindcă mă joc pe partea dreaptă big grinD
Și vă rog, fără sfaturi gen „ia-ți altul" sau „du-l la reparat", pentru că mama sigur nu va fi de acord cu acestea.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Totul este tipic Allview. Allview sunt niște petarde de telefoane, poate vor apărarea și alții aici și vor confirma cele menționate de mine. Iar alt sfat în afara de cel pe care nu il dorești tu din păcate nu există. Este un rebut, direct reciclat. Până și Huawei sunt telefoane mai bune. Dețin un Huawei de mai bine de 2 ani și, cu toate că între timp am cumpărat alt telefon Samsung nou, însă Huawei este încă funcțional. Fac referire la Huawei P Smart 2019, iar acum am Samsung A71. Huawei P Smart 2019 dacă ai puțin noroc îl poți cumpăra cu 600 lei pe eMAG. Eu am dat 1000 lei pe el, asta imediat după ce a fost lansat. Acum prețul este altul. Nici Samsung nu sunt telefoane rele și mai bine dai un ban în plus pentru un telefon bun și de calitate, decât ceva ieftin care oferă exact cat a și costat. Îți zic din experiența mea și nu sunt genul care sa mă lăfăi și să arunc cu bani în telefoane scumpe. Pur și simplu fac investiții care să și merite ca buget și raport calitate/preț. Pe Samsung am plătit 1250 lei la altex ( comanda online) după ce am prins o reducere de preț pe ultima sută de metri. Acum telefonul îl găsești și la 1700 lei pe eMAG, asta vândut de partener care fiecare își pune prețul cum dorește. Prețul lui normal este 1400 lei. De asta îți zic, data viitoare urmărește piața, urmărește prețul, așteaptă reducerile de preț pentru că pe bani putini îți poți cumpăra un telefon chiar bun. Mai bun decât Allview. 

Iar eu când am folosit Allview a fost în anul 2015 ( parcă) și a fost un telefon câștigat pe pagina oficială Facebook după o tombolă organizată acolo. Random.org m-a selectat pe mine ca și câștigător și pentru început m-am bucurat. Dar când am văzut ce putea oferi un telefon, ce poze făcea, ce performanță oferea și după 6 luni să se umfle bateria cât pe ce sa explodeze. Și tot pe atunci a cedat software-ul. Nu l-am mai dus la reparat. Nu recomand Allview nici la dușmani.

4 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Sa ii zici la mama ta ca telefonul ala nu e bun nici pentru Youtube, daramite ore onlinelaughing Alview cumpara telefoane facute de firme anonime si isi lipseste eticheta pe ele. Normal ca la 320 de lei e o petarda care merge naspa.

Sfaturi nu am ce, cu 1gb ram in 2021 e minune ca nu se sacadeaza la fiecare 2 secunde. Poate ar ajuta un ROM custom, dar is baieti mai priceputi aici care pot confirma daca e cazul.

| nuamabsolutnicioidee a răspuns (pentru anonim_4396):

Prima oară credeam că Allview e o marcă cât de cât ok. Dar la câte are, mă face să renunț la el. Mai aveam un telefon Gigaset GS100 (era luat din Germania) cu 8GB memorie. Până și ăla mergea mai bine decât ăsta de acum;-;

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru nuamabsolutnicioidee):

M-a amuzat când am aflat că și-au lansat pe piață și Smart TV - uri. Mai bine fără televizor, decât sa cumpăr smart TV-ul lor. Apropo, ce nu am zis este că în perioada 2015-2016 am lucrat la Cargus, firma cu care Allview avea contract. Prin ei se livrau rebuturile la service-ul din Brașov. Veneau sute de telefoane la retur sau pentru service. Chiar și colete grele de 30 kg trimise de Romtelecom către sevice-ul lor. Eu tot brașovean sunt și pot spune că mi-e rușine că am această firmă în oraș.

| DenqOO a răspuns:

Baiete, ne-ai ametit capul cu c_c_tul tau de telefon. Intelege o data ca e un telefon de 2 bani. Nu ai cum sa il faci sa mearga mai bine.Ori iti cumperi altul, vezi cum faci rost de bani ori accepti sa mearga asa cum merge. Eu m-am tot jucat pe telefoane si daca vrei unul cu adevarat bun ridica stacheta la 800-1000 de lei. DAca iti iei la fel telefon sub 500 lei, o sa iti pierzi si acei bani si o sa ai un telefon la fel de prost