| Crispor a întrebat:

Of of of am revenit din nou cu aceasta intrebare care e o dilema pentru mine din vara: Chiar nu stiu ce sa aleg intre Samsung galaxy s4 mini si iphone 5s. Le ador pe amandoua si chiar nu stiu!
Ajutati-ma! Dau funda! Multumesc mult!

10 răspunsuri:
| YukiYukiYuki a răspuns:

Eu as alege Samsung galaxy s4. Acum asta e parerea mea tu ar trebui sa vezi care iti este mai benefic

Eu as alege Samsung Galaxy s4. Acum asta e parerea mea dar tu ar trebui sa vezi care iti este mai benefic tie

Eu as alege Samsung Galaxy s4. Acum asta e parerea mea dar tu ar trebui sa vezi care iti este mai benefic tie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa iti iei S4 mini, daca ai bani de 5s?! Daca tot arunci cu bani in stanga si-n dreapta, ia-ti 5S, ca sa fii in ton cu "lumea buna". Insa daca ma intrebi pe mine, eu nu as da 25-30 de mil, pe un telefon. Mult prea scump, si nu se merita. Astia scot telefoane pe banda, iar daca va fi sa-l vinzi, atunci nu-ti mai scoti banii pe el.

| FeriFerika a răspuns:

Daca tot ai asteptat din vara pana acuma si nu te-ai decis mai bine mai asteapta putin si ia-ti iphone 6winking, s4 mini clar nu

| Ramonnaaa a răspuns:

Iphone 5 s.

| Tanase98 a răspuns:

Pai Samsung galaxy s4 are Senzori de gestdar iphone 5s are scanner de amprente...eu as alege iphone 5s e si performanta si desginul

Răspuns utilizator avertizat
| Crispor explică (pentru BiletulZilei):

Nu imi place HTC sad

| stroedaniel13 a răspuns:

Ipnone 5s clar.

Poti sa iti iei si 5. si tot iesi mai bine: http://bit.ly/H6PphE