Poti vedea aici toate informatiile inclusiv exemple cu poze.
https://www.gsmarena.com/......mpare.php3
Nu la specificațiile lor mă refeream, că le cunosc ca in palma, mă refeream la experiența utilizatorului
Daca ai banutii astia ia ti un Samsung A13. Eu una personal n-am incredere in firmele astea de nimic.
Eu as ramane la ce ai acum.
La Xiaomi nu stiu cum e capul de afis, dar cele cu T in nume sunt destul de groaznice.
Atat 10T, 10T Pro, cat si 11T si 11T Pro, pierd semnalul WiFi intr-o veselie. Cele ieftine la fel, am vazut Redmi 9T, si Redmi 9, cam de 2-3 ori pe zi se deconecteaza netul, si revine dupa cateva secunde.
Nu e de la modem, pe Huawei P10 Plus nu patesc asta, nici pe Realme GT2 Pro, nici pe Samsung S22 Ultra.
Daca nu ar avea modemurile acelea de cacao, Xiaomi chiar ar fi niste super telefoane.
Nu se incalzesc, bateria tine mult (daca elimini bloatware-ul cu ADB) (exceptie telefoanele cu SD 8 Gen 1, adica exact Xiaomi-urile dorite de tine, acest procesor se incalzeste destul de tare, DACA TE JOCI, sau randezi video, sau rulezi continut 4K/6K, dar e la fel la toate brandurile)
Tot la Xiaomi 10T Pro, dar si pe celelalte 2 modele pe care le au memrbi familiei, am observat probleme de focalizare pe camera principala (cealalta e cvasi-inutila oricum).
Se rezolva insa folosind o alta aplicatie de camera foto, si anume GCam.
OnePlus al meu e strună, am avut s20 ultra in 2021 și era panaramă, se încălzește, se blochează
Mersi frumos, mi-am făcut o impresie din cele spuse de tine și cred că rămân pe OnePlus ul meu, nu de alta dar cu SD 865 al meu fac multe (jocuri la greu, economic la baterie, camera ok) nu mă plang, inițial m-ar fi tentat SD 888 ăla, dar daca nu face nimic peste al meu....nu are rost, mulțumesc încă odată!
Ionut203445325783168323565332234567 întreabă: