| ReignForest a întrebat:

Pe Samsung a51 pe browsererele Vivaldi și Chrome am salvate câteva pagini.Cum le pot transfera tot pe Vivaldi și Chrome, dar pe un nou telefon?

7 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Există mai multe modalități de a transfera pagini salvate între browserele de pe diferite dispozitive:

Utilizând serviciul de sincronizare a browserului: Majoritatea browserelor moderne au opțiuni de sincronizare care vă permit să accesați pagini salvate, istoricul de navigare și alte setări pe orice dispozitiv la care vă conectați cu același cont de utilizator.

Exportând și importând marcaje: Puteți exporta marcajele din browserul vechi și apoi le puteți importa în browserul nou prin intermediul opțiunilor de import/export disponibile în setările browserului.

Folosind aplicații terțe: Există aplicații terțe care vă permit să transferați marcaje între browsere și dispozitive. Câteva exemple sunt Bookmark Backup sau Xmarks.

Aș sugera să începeți prin a verifica opțiunile de sincronizare ale browserului dvs. și să vedeți dacă acestea vă oferă posibilitatea de a accesa marcajele pe noul dispozitiv. Dacă nu, puteți încerca opțiunea de import/export sau să căutați o aplicație care să vă ajute să transferați marcajele.

| darrio2007 a răspuns:

Sincronizare pe mai multe dispozitive. Pe noul telefon.

| helpforyou a răspuns:

Daca ai tot Samsung telefonul nou atunci poti transfera toate datele de pe cel vechi si programele inclusiv cu toate setarile.
Eu folosesc de foarte multi ani doar Samsung si fac asta de fiecare data si la terminare am noul telefon gata de folosit cu tot ce aveam pe vechiul telefon,

| ReignForest explică (pentru helpforyou):

Da,s-au transferat toate datele tot pe Samsung, dar nu și de la browsere

| sierra1 a răspuns (pentru ReignForest):

Ia-le pe rând prin BT

| helpforyou a răspuns (pentru ReignForest):

Eu folosesc FireFox ca browser si s-a transferat cu toate setarile mele.

| VoidEternal a răspuns (pentru ReignForest):

Trebuie sa faci activezi sincronizarea multidevice pe chrome. Practic sa te loghezi in chrome cu contul de google.