| Celdrept a întrebat:

Pe Vodafone numai cu 5 euro minim poți să încarci și să activezi acele promoții? Înainte parca puteai și cu 2 euro și aveai pentru o săptămână un anumit număr de minute și ceva GB pentru net! De ce au scos promoția aia cu 2 euro? Eu mă multumeam cu minutele alea și SMS-uri pentru o săptămână, acum trebuie sa achiți 40 de lei pentru 5 euro e enorm! E vreo cartela care mai are opțiunea aia cu 2 euro? Nu mi se pare rentabil sa dau 40 de lei având în vedere că eu nu prea sunt sociabil, nu prea vorbesc cu nimeni!

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fa ti abonament la Digi si esti mai cîstigat decat la Vodafone care sunt hoți țepari

| Celdrept explică (pentru CristiDinBucuresti):

Acum 6-7 luni îmi luam de la același magazin cartela cu număr și 5 euro cu 31 de lei, era chiar și cu 27 de lei acum 1 an, acum e 40 de lei! Pai îmi fac daca o sa am serviciu stabil, eu momentan am probleme serioase cu anxietatea nu prea pot ieși din casă oricand. Chiar îmi e scârbă de ăștia care sunt sănătoși și nu se duc la lucru stau 24 din 24 pe tiktok și fete pe videochat și only!
Nu vreau să îmi imaginez ce va fi în 2024, războiul din Ucraina nu se va termina, poate vor mai izbucni și altele, dar ăștia a noștrii măresc preturile nu e neapărat de la război, dar o baga ca pretext pe asta cu războiul. In Grecia parca nu s-a scumpit nimic de când e războiul în Ucraina.

| mihai69 a răspuns:

La Yoxo dai 19 lei pe 60 GB net și apeluri/ SMS naționale nelimitate.

| mont a răspuns:

Se pot activa opțiuni plătind cu cardul în MyVodafone.